30-07-2024, 16:18
Witaj Danka
Pytanie: Czy ja kogoś jeszcze poznam takiego na stałe kto mnie pokocha?
A jeśli ktoś się pojawi to czy długo czasu upłynie do tego spotkania.
6 Buław - Tak jak najbardziej tak, tylko że miłość będzie okazywał przede wszystkim przez łózko więc nie dziw się jak będzie Cię pożądał cały czas i wciąż.
Daje mu pół roku na to by stanął na twojej drodze, czy raczej Ty mu w nią wejdziesz.
Może tak być że spotkanie będzie związane z małą kolizją na parkingu czy sytuacją na drodze. Jeśli się zdarzy że komuś obedrzesz auto, czy zajedziesz, zgadzaj się na wszystko i zapraszaj na kawę. Choćby to był nawet rowerzysta.
Nie rezygnuj z czekania na miłość, wyjedzie zza rogu w najmniej spodziewanym momencie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Czy ja kogoś jeszcze poznam takiego na stałe kto mnie pokocha?
A jeśli ktoś się pojawi to czy długo czasu upłynie do tego spotkania.
6 Buław - Tak jak najbardziej tak, tylko że miłość będzie okazywał przede wszystkim przez łózko więc nie dziw się jak będzie Cię pożądał cały czas i wciąż.
Daje mu pół roku na to by stanął na twojej drodze, czy raczej Ty mu w nią wejdziesz.
Może tak być że spotkanie będzie związane z małą kolizją na parkingu czy sytuacją na drodze. Jeśli się zdarzy że komuś obedrzesz auto, czy zajedziesz, zgadzaj się na wszystko i zapraszaj na kawę. Choćby to był nawet rowerzysta.
Nie rezygnuj z czekania na miłość, wyjedzie zza rogu w najmniej spodziewanym momencie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."