18-05-2016, 16:16
Jakiś czas temu pewna kobieta zajmująca się tarotem zrobiła mi rozkład dotyczący mnie i mężczyzny, którego wtedy dopiero co poznałam. Stwierdziła, że znamy się z poprzedniego wcielenia, łączy nas związek karmiczny, jesteśmy sobie przeznaczeni. On w tamtym momencie już się do mnie nie odzywał (po dwóch spotkaniach), wiec zapytałam czy będzie jeszcze kontakt. Ta kobieta stwierdziła, że tak i co więcej, wejdziemy w związek jeszcze w tym roku. I tu pojawia się moje pytanie - jak to jest z tymi związkami karmicznymi, czy zawsze dochodzi do wejścia w związek i wtedy odrabia się lekcje? Bo niby do związku nie musi dojść, ważne, żeby karma została odrobiona, ale nie czuje, żebym czegoś się nauczyła jeśli chodzi o te dwa spotkania z nim. Chyba, że chodzi o to, że non stop o nim myślę i to jest pewnego todzaju nauczka z poprzedniego wcielenia. I jeszcze jedno - czy mimo, iż nie mamy kontaktu teraz, a karma nie została odpracowana, to spotkamy się jeszcze w tym wcieleniu, czy też nie ma reguły na to i możemy równie dobrze spotkać się w jakimś innym?