27-11-2024, 23:07
(22-05-2024, 04:15)Hazar napisał(a): Witaj Blue
Pytania: Kiedy będzie dla mnie ten właściwy czas?
III Cesarzowa - W zasadzie już niedługo, bo widzę cię na chwile przed porodem, wiec może to być już w 2024 licząc 9 miesięcy ciąży. Pokazujesz się w pełnej gotowości.
Ktoś w ogóle sie pojawi z kim założę rodzinę, będę mieć dzieci?
8 Mieczy - Nawet jak się pojawi, to może się nie przebić przez sieć którą sama utkałaś.
Nie zauważysz też, że to na co czekasz jest na wyciągnięcie ręki.
Blue, to pokazuje się tak, że czekasz na księcia z bajki, a nawet Cesarza.
Tylko, że taki jest jeden i nie w twoim zasięgu.
Dobrze się diagnozujesz, czyli rozumiesz że miłość to nie wyidealizowana bajka, ale zgoła inaczej się pokazujesz i tak odbierają cię mężczyźni.
Musisz zrozumieć, że ich oczach może być ciężko cię zaspokoić, a życie w ciągłym napięciu i w wysokich oczekiwaniach jest trudne i nie ma wielu chętnych by podjąć taki trud.
W jednym zdaniu, to trzeba obniżyć oczekiwania i brać co jest. Czyli jak jest glina to lepić z tego garnek na zupę, nie czekać, aż życia prąd naniesie porcelany, bo i skąd.
Nie martw się, jesteś Piękna.
Pracuj z dostępnymi materiałami (mężczyznami)
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Witaj Hazar,
Mam nadzieję ze u ciebie wszystko dobrze.
W tym roku już nie mam szansy na poznanie kogoś w sferze uczuciowej. A jak to jest z czasem w Tarocie, da się go dokładnie określić? Bo w tej wróżbie wspomniałaś że moze niedługo.
Jeśli uznasz że to pytanie nie na miejscu, trudno zrozumiem, ale chciałabym zapytać.
Mężczyzna z którym jest możliwa ciąża w przyszłości rozumiem że dopiero go spotkam, bo jeszcze sie nie znamy.
W tej wróżbie napisałaś że 'Taki jest jeden i nie w moim zasiegu' Mogę zapytać kto to jest?
Dane podam w wiadomości prywatnej. Dziękuję za poświęcony czas na forum.
Pozdrawiam serdecznie.
Blue.
'' Dobrze widzi sie tylko sercem , najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu '' Antoine de Saint-Exupery