19-04-2012, 13:30
No tak mozliwe ... Niestety nie mam wsparcia u bliskich raczej jestem krytykowana niz chwalona ...Najchetniej wyprowadziłabym sie z domu,bo jestem w nim całkowicei zdominowana i nie moge wyrazic samej siebie ale z drugiej strony kocham moja rodzine i nie chciałabym żeby mieli przeze mnie jakies problemy myslałam że ta zmiana mnie wzmocni ale stałam sie bardzo wrazliwa ta "9" chyba tak na mnie działa ...Wczesniej byłam osoba silniejszą i radziłam sobie jakos z sytuacjami w domu teraz wpadam w rozpacz ....Mam nadzieje że moze z biegiem czasu coś sie zmieni...
A czy stawia Pani tez tarota? Ewa 30,04,1992
Jesli tak czy mogłabym poznac przyszłe miesiace w moim zyciu Czy dam rade? Co ze mna bedzie? Mam chorego tate,który jest dominatorem w domu jest chory na chorobe alkoholowa.Jaki bedzie jego stan? Jedna z wrózek powiedziała mi iz w tym roku odejdzie on na tamten swiat Czy w najblizszym czasie to sie wydarzy? Pytam ponieważ mam przeczucie ze tak i wolałabym wiedziec by móc przygotowac sie do tego.Proszę o odp i dziękuje Pani z całego serca
A czy stawia Pani tez tarota? Ewa 30,04,1992
Jesli tak czy mogłabym poznac przyszłe miesiace w moim zyciu Czy dam rade? Co ze mna bedzie? Mam chorego tate,który jest dominatorem w domu jest chory na chorobe alkoholowa.Jaki bedzie jego stan? Jedna z wrózek powiedziała mi iz w tym roku odejdzie on na tamten swiat Czy w najblizszym czasie to sie wydarzy? Pytam ponieważ mam przeczucie ze tak i wolałabym wiedziec by móc przygotowac sie do tego.Proszę o odp i dziękuje Pani z całego serca