02-03-2025, 12:07
Tajlandia
Pytanie:
Zostać w W - V Papież - Modlitwy wzniosą sie do nieba.
Przeprowadzić się do B - Paź mieczy - Przykre doniesienia.
Przeprowadzić się do L - I Mag - Włożony wysiłek w kreacje odbierze siły witalne.
Wrócić do Polski (a potem pewnie z powrotem do kraju gdzie jestem)? - As Monet - Nowe otwarcie.
Tak to wygląda. Ale wybór należny do Ciebie, w zasadzie nigdzie nie pokazuje się łatwo i przyjemnie, ale to nie o to chodzi by przejść przez życie bez doświadczeń. Nie spiesz się z decyzją, rada od księgowej. Rób rachunek zysków i strat na każde z tych miejsc. Trzeźwa decyzja pomoże wytrwać, a reszta się ułoży
Wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie:
Zostać w W - V Papież - Modlitwy wzniosą sie do nieba.
Przeprowadzić się do B - Paź mieczy - Przykre doniesienia.
Przeprowadzić się do L - I Mag - Włożony wysiłek w kreacje odbierze siły witalne.
Wrócić do Polski (a potem pewnie z powrotem do kraju gdzie jestem)? - As Monet - Nowe otwarcie.
Tak to wygląda. Ale wybór należny do Ciebie, w zasadzie nigdzie nie pokazuje się łatwo i przyjemnie, ale to nie o to chodzi by przejść przez życie bez doświadczeń. Nie spiesz się z decyzją, rada od księgowej. Rób rachunek zysków i strat na każde z tych miejsc. Trzeźwa decyzja pomoże wytrwać, a reszta się ułoży

Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."