Postawa + przyjaciel + chirurgia/medycyna estetyczna

Witaj Satyamevajayate

Pytania: 1. Co mam zrobić, abym w towarzystwie mężczyzny czuła się tak dobrze jak we własnym?

4 Kielichy - Musisz zejść z wymagań i przestać myśleć o tym co zrobić. Jak zrobić, dlaczego zrobić, po co , na co i jak. 
To marnowanie czasu, a w zasięgu masz inne rzeczy które są na wyciągniecie ręki. 
Trzeba skupić się na nim, nie na sobie i na swoim samopoczuciu. 
Niczego nie dowiesz się o drugim człowieku, jak cały czas będziesz sobie mierzyć temperaturę. 
Wystarczy wsłuchać się co mówi, patrzeć jak zachowuje się jego ciało gdy jesteś blisko, jak zmienia się głos.  
I zapytać siebie czy czuje się z nim dobrze. Są tylko dwie odpowiedzi tak lub nie, bo to się czuje, a nie robi by czuć.

2. Czy mam szansę na poznanie jakiegoś bliskiego faceta np. w charakterze przyjaciela do końca kwietnia? (poproszę do tylko do końca kwietnia)
Król monet - Tak, jak najbardziej tak.

Jeśli się pojawi: coś więcej o nim?
III Cesarzowa - Ideał, nie zmarnuj szansy Oczko

3. Czy ingerencje estetyczne (chirurgia/ medycyna estetyczna) które planuję aktualnie to dobry wybór?
As kielichów - Emocjonalnie tak, poczujesz się lepiej i tylko tyle.

Dołożenie Paź kielichów - Ale nie są ci potrzebne, nie widzę brzydoty. Masz piękne, delikatne rysy, wyraziste oczy i ponętne usta. Bardzo młodo się pokazujesz, jak nastolatka. Można się poprawiać, ale jeśli nie ma takiej potrzeby, to warto zadać sobie pytanie: po co ?

Wypatruj tego księcia z bajki Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Postawa + przyjaciel + chirurgia/medycyna estetyczna - przez satyamevajayate - 06-03-2025, 21:11
RE: Postawa + przyjaciel + chirurgia/medycyna estetyczna - przez Krystyna - 06-03-2025, 21:55
RE: Postawa + przyjaciel + chirurgia/medycyna estetyczna - przez satyamevajayate - 06-03-2025, 22:05
RE: Postawa + przyjaciel + chirurgia/medycyna estetyczna - przez Hazar - 07-03-2025, 18:10

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości