18-03-2025, 21:03
(16-03-2025, 23:05)Blue Raspberry napisał(a): Witaj Hazar,Nie potrzeba zlosliwych komentarzy, zwykła odmowa wystarczy. Przykro sie to czyta. Dziękuję za poświęcony czas i mimo wszystko zycze wszystkiego dobrego autorce/ autorowi tego komentarza.
Gdzie lepiej iść na ostanie 4 tygodnie praktyk bo musze wypełnić deklaracje a nie wiem czy na 1 miejscu lepiej dać
A&E czy ITU? Wybrać szpital w mieście T czy S? Obecnie jestem w mieście T w szpitalu na praktykach. Waham się gdzie mam lepsze możliwość czegoś sie nauczyc na tych ostatnich 4 tyg praktyk przed otrzymaniem kwalifikacji.
Aplikowałam o pracę ale nie wiem gdzie chce pracowac w szpitalu. Czy wogole zostanę zaproszona na rozmowę o pracę?
Czy to dobry wybór aplikować o pracę na A&E w szpitalu? Czy bym sobie poradziła tam?
Czy jest szansa na ITU jako swiezak?
Czy iść na oddzial gdzie pracuje koleżanka ze studiów bo sobie chwali?
Dziękuję za poświęcony czas.
Wszystkiego dobrego
Blue
Blue...może sama zadecyduj...wtedy będziesz mieć satysfakcję, że radzisz sobie w życiu zawodowym...to lekcja również na przyszłość...nieraz będą takie dylematy...czy każdym razem będziesz biegać do wróżki i uzależniać się co karty powiedzą...czas dorosnąć i brać odpowiedzialność za swoje decyzje...
Pozdrawiam.
Blue