18-03-2025, 22:03
(16-03-2025, 17:02)Hazar napisał(a): Witaj NatO rety
Pytania: 1. Czy zostanę zmuszona do zmiany pracy?
5 monet - Prawdopodobnie tak i pokazują się względy finansowe, czyli albo "zaproponowana" zmiana będzie się wiązać ze zmianą uposażenia. Albo zostanie obcięta ci pensja, dosyć radykalnie, bo pokazałaś się jak biedak. Przymusu bezpośredniego jednak nie widać, bardziej zakumulowana przemoc ekonomiczna.
2.Czy zmienię stanowisko w dziale w którym jestem, czy zmienię pracę całkowicie (nowy dział lub poza obecną firmą?).
4 monety - Jeszcze nie wiadomo, mocno trzymasz się obecnego miejsca. Pokazał się brak zaufania, też do tego co zostanie zaproponowane. jednak mimo wszystko to co jest teraz jest pewne. I zwyczajnie możesz się nie odważyć zmienić całkowicie tą prace.
3. Jeśli zostanę na obecnym stanowisku, jakie będą odczucia współpracowników wobec mnie (atmosfera w pracy)
8 Mieczy - Wszechogarniający chłód, pokazujesz się zaszczuta. Brak ruchu i wsparcia, osamotnienie. Ciężka ta atmosfera.
Ale pokazuje się też mechanizm obronny. Oślepniesz, nie będzie tego widzieć, a to co odczujesz wytłumaczysz sobie na swoją modłę. Zresztą też niewiele odczujesz, bo skupisz się na sobie, więc w sumie z zewnątrz niewiele dojdzie do ciebie.
Może to być spowodowane tym strachem przed nieznanym, czyli pytanie numer dwa i dlatego wybierzesz bezpiecznie klapki na oczy.
Zwyczajnie będą szukać sposobu by cię usunąć, ale na zasadzie że sama sobie poszłaś. Ale nigdzie w czasie o który pytasz się nie przesuwasz.
Mogą łamać cię pieniędzmi, ale to nie daje poczucia bezpieczeństwa, więc też cię to nie rusza.
Dziwna ta twoja robota. Na 8 mieczach aż pojawiają się wrażenie słuchowe "idź stąd"
Dołożenie: 6 Mieczy - ktoś cię próbuje wywieźć z tej roboty cichcem, chyba kobieta, ale nie jestem pewna. Światło ją mocno oświetliło jakby pod lampą siedziała.
Na razie na spokojnie, ale trzeba sobie to miejsce dobrze przemyśleć, czy warto dla swojego dobra tam być.
Nie spiesz się, obserwuj. Zwróć uwagę szczególnie na te propozycje zmiany działu czy miejsca z czyich idą ust i przyglądnij się tym osobom.
Jakoś te dobre rady jak bruk w piekle wyglądają
.
Głowa do góry![]()
Wszystkiego dobrego
Hazar