09-04-2025, 16:59
Witaj szakal 165
Pytanie: czy to praca odpowiednia dla mnie ? w sensie jak to by wyglądało gdybym tam pracowała, jak to widzi tarot?
6 Mieczy - Byłaby odpowiednia, pod warunkiem że dostaniesz się pod opiekę dobrego mentora. Mogłabyś zawodowo wypłynąć na szerokie wody i jeśli pozwoliłabyś, by ster twojej kariery trzymał ktoś inny, mogłabyś wiele osiągnąć.
czy może jeszcze czekać aż się pojawi inna oferta?
6 kielichów - Tak dobrych ofert jak kiedyś możesz już nie otrzymać. Pokazuje się że twój najlepszy czas, gdy młodzieńcza świeżość prowadzi do boju już minął. Trzeba inaczej spojrzeć na siebie i oczekiwać ofert które bazują na doświadczeniu i tam kierować uwagę.
Wysoko eksploatacja ciała pod względem zawodowym już nie jest dla ciebie.
Próbuj, lepsze to niż czekanie na mannę
może zaskoczy i poczujesz się jak na swoim miejscu.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: czy to praca odpowiednia dla mnie ? w sensie jak to by wyglądało gdybym tam pracowała, jak to widzi tarot?
6 Mieczy - Byłaby odpowiednia, pod warunkiem że dostaniesz się pod opiekę dobrego mentora. Mogłabyś zawodowo wypłynąć na szerokie wody i jeśli pozwoliłabyś, by ster twojej kariery trzymał ktoś inny, mogłabyś wiele osiągnąć.
czy może jeszcze czekać aż się pojawi inna oferta?
6 kielichów - Tak dobrych ofert jak kiedyś możesz już nie otrzymać. Pokazuje się że twój najlepszy czas, gdy młodzieńcza świeżość prowadzi do boju już minął. Trzeba inaczej spojrzeć na siebie i oczekiwać ofert które bazują na doświadczeniu i tam kierować uwagę.
Wysoko eksploatacja ciała pod względem zawodowym już nie jest dla ciebie.
Próbuj, lepsze to niż czekanie na mannę

Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."