23-08-2025, 23:36
24.08.2025 Runa Dnia DAGAZ
Znaczenie runy DAGAZ
Jest to bardzo lekka Runa, katalizator zmian, ostrych zakrętów i zawiera wiele znaczeń: przełom, dzień, nowe początki, pozytywne działania, transformację, oświecenie, ważne zmiany w losie i spojrzeniu na życie, prawdopodobieństwo dużego zysku, wzrost i zrównoważony rozwój.
Jest szczególnie dobra na nowe początki.
DAGAZ wskazuje na sukces, neutralizuje wpływ negatywnych Run.
Runa ta symbolizuje szczęście płynące z samorealizacji, równowagę przeciwieństw, „jasność widzenia” mistycznej rzeczywistości, w której działają wszystkie Runy.
Runa DAGAZ jest związana z pragnieniami, których siła zależy od tego, jak głęboko wniknęliśmy w siebie, jak swobodnie wyrażamy naszą wolę, kształtując i kierując procesem rozwoju.
Kilka podpowiedzi afirmacji
Ja...akceptuję nowe wyzwania.
Ja...ufam opatrzności boskiej.
Ja...realizuję moje życie dla dobra mego i innych.
Ja...z łatwością rozpoznaję nowe możliwości.
Ja...jestem pod opieką nieba, jestem w pełni świadoma, widzę rzeczy takimi, jakimi są.
*Wraz z pierwszymi promieniami słońca, wyrażam gotowość do pięknego przeżycia tego dnia
*Wszystko dąży do równowagi i pełnej harmonii, dlatego pozwalam się rzeczom układać po swojemu, bez presji i nacisków
*Niech runa DAGAZ poprowadzi mnie w pełnym, satysfakcjonującym i dobrym życiu
*Otwieram się na nowe możliwości, wpuszczam nową, czystą energię i pozwalam odejść temu co mi nie służy
dobrego dnia...