Jade Lemurian

Magia afirmacji

Potwierdź swoją drogę do dobrego samopoczucia z Jade Lemurian
Jade Lemurian, kamień szlachetny znany ze swoich właściwości ochronnych i leczniczych, może zdziałać cuda w połączeniu z mocą afirmacji. 
Ale czym właściwie są Afirmacje i jak mogą wzbogacić Twoje doznania z tym mistycznym kamieniem? 
Przyjrzyjmy się temu bliżej!

Afirmacje to pozytywne stwierdzenia, które pomagają nam kształtować naszą rzeczywistość i urzeczywistniać nasze pragnienia. 
Powtarzając te budujące frazy, możemy przeprogramować nasze myśli i przekonania, transformując w ten sposób nasze życie. 
W połączeniu z potężną energią Jade Lemurian, Afirmacje stają się jeszcze silniejsze, pomagając nam wykorzystać uzdrawiające wibracje kamienia.

Aby w pełni wykorzystać Afirmacje z Jade Lemurian, postępuj zgodnie z poniższymi prostymi krokami:
*Wybierz swoją afirmację : 
Wybierz pozytywne stwierdzenie, które rezonuje z Tobą i jest zgodne z Twoimi intencjami. Może to być cokolwiek, od „Jestem chroniony i ugruntowany” do „Przyciągam obfitość i dobrobyt”.
*Trzymaj swój Jade Lemurian: 
Trzymaj kamień w dominującej dłoni i pozwól, aby jego kojąca energia przepłynęła przez ciebie.
*Powtórz swoją afirmację : 
Zamknij oczy i weź kilka głębokich oddechów, a następnie powtórz wybraną afirmację kilka razy, cicho lub na głos. 
Wyobraź sobie ochronną i uzdrawiającą energię Jade Lemurian, wzmacniającą moc twoich słów.
*Praktykuj codziennie : 
Wprowadź Afirmacje z Jade Lemurian do swojej codziennej rutyny, aby doświadczyć ich transformacyjnego wpływu.

Oto kilka przykładów afirmacji z Jade Lemurian, które pomogą Ci zacząć:
„Jestem uziemiony i połączony z energią Ziemi”.
„Moje serce jest otwarte na dawanie i otrzymywanie miłości”.
„Otacza mnie ochronna tarcza pozytywnej energii”.
„Wpuszczam do swojego życia obfitość i dobrobyt.”
Nie krępuj się i puść wodze fantazji, wymyślając własne Afirmacje, które najlepiej odpowiadają Twoim osobistym celom i zamiarom.
https://auroragems.com/lemurian-jade/

[Obrazek: attachment.php?aid=82914]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jade Lemurian - przez Krystyna - 24-08-2025, 23:30
RE: Jade Lemurian - przez Krystyna - 25-08-2025, 13:59
RE: Jade Lemurian - przez Krystyna - 25-08-2025, 14:11
RE: Jade Lemurian - przez Krystyna - 25-08-2025, 14:55
RE: Jade Lemurian - przez Krystyna - 25-08-2025, 15:38
RE: Jade Lemurian - przez Krystyna - 25-08-2025, 15:49
RE: Jade Lemurian - przez Krystyna - 25-08-2025, 18:19
RE: Jade Lemurian - przez Krystyna - 25-08-2025, 20:17