25-08-2025, 21:05
Magia afirmacji
Potwierdź swoją drogę do dobrego samopoczucia z Jade Lemurian
Jade Lemurian, kamień szlachetny znany ze swoich właściwości ochronnych i leczniczych, może zdziałać cuda w połączeniu z mocą afirmacji.
Ale czym właściwie są Afirmacje i jak mogą wzbogacić Twoje doznania z tym mistycznym kamieniem?
Przyjrzyjmy się temu bliżej!
Afirmacje to pozytywne stwierdzenia, które pomagają nam kształtować naszą rzeczywistość i urzeczywistniać nasze pragnienia.
Powtarzając te budujące frazy, możemy przeprogramować nasze myśli i przekonania, transformując w ten sposób nasze życie.
W połączeniu z potężną energią Jade Lemurian, Afirmacje stają się jeszcze silniejsze, pomagając nam wykorzystać uzdrawiające wibracje kamienia.
Aby w pełni wykorzystać Afirmacje z Jade Lemurian, postępuj zgodnie z poniższymi prostymi krokami:
*Wybierz swoją afirmację :
Wybierz pozytywne stwierdzenie, które rezonuje z Tobą i jest zgodne z Twoimi intencjami. Może to być cokolwiek, od „Jestem chroniony i ugruntowany” do „Przyciągam obfitość i dobrobyt”.
*Trzymaj swój Jade Lemurian:
Trzymaj kamień w dominującej dłoni i pozwól, aby jego kojąca energia przepłynęła przez ciebie.
*Powtórz swoją afirmację :
Zamknij oczy i weź kilka głębokich oddechów, a następnie powtórz wybraną afirmację kilka razy, cicho lub na głos.
Wyobraź sobie ochronną i uzdrawiającą energię Jade Lemurian, wzmacniającą moc twoich słów.
*Praktykuj codziennie :
Wprowadź Afirmacje z Jade Lemurian do swojej codziennej rutyny, aby doświadczyć ich transformacyjnego wpływu.
Oto kilka przykładów afirmacji z Jade Lemurian, które pomogą Ci zacząć:
„Jestem uziemiony i połączony z energią Ziemi”.
„Moje serce jest otwarte na dawanie i otrzymywanie miłości”.
„Otacza mnie ochronna tarcza pozytywnej energii”.
„Wpuszczam do swojego życia obfitość i dobrobyt.”
Nie krępuj się i puść wodze fantazji, wymyślając własne Afirmacje, które najlepiej odpowiadają Twoim osobistym celom i zamiarom.
https://auroragems.com/lemurian-jade/