26-09-2025, 23:18
27.08.2025 Runa SOWELLO
Słońce, moc (siła) słońca, potęga, zwycięstwo, witalność, integralność, oświecenie, ciepło i miłość, energia, sukces, motywacja, wewnętrzne światło, dobre zdrowie, wakacje, sukces w biznesie.
Niektórzy autorzy definiują Runę Słońca jako runę Dopełnienia i w pewnym sensie ma to sens – integralność, synteza przeciwieństw – jest rezultatem każdego ruchu.
Oznacza również energię twórczą, wolę zwycięstwa i zwycięskie zakończenie każdego przedsięwzięcia.
Runa SOWELLO przypomina, że na tym świecie nie ma rzeczy niemożliwych.
To energia duchowa, która prowadzi wszystkich prawdziwych poszukiwaczy, wskazując na hart ducha i magiczne zdolności.
Przepowiada wzniesienie się na wyżyny mocy, zdrowia i sukcesu.
Runa wskazuje, że postrzegasz rzeczy i sytuacje takimi, jakimi są naprawdę i że posiadasz potężną energię zdolną do wywołania każdej zmiany w twoim życiu.
SOWELLO jest związane z rocznym cyklem słonecznym, który jest dzielony na dwie równe połowy przez przesilenia letnie i zimowe.
W pierwszej połowie roku dni wydłużają się, a słońce z każdym dniem nabiera siły, podczas gdy w drugiej połowie dni stają się krótsze, a moc słońca stopniowo słabnie
Jednak ta Runa ma również destrukcyjną naturę.
To nie przypadek, że ma kształt błyskawicy.
Jak błyskawica, SOWELLO zmiata wszystko na swojej drodze nagłym uderzeniem — zwykle, aby zrobić miejsce czemuś nowemu i lepszemu.
dobrego dnia...
SOWELLO...kilka podpowiedzi afirmacji...
Ja...jestem ciepłem słońca.
Ja...dążę do pelni.
Ja ...jestem pełna optymizmu i wiary we własne życie.
Ja...mam doskonałe zdrowie.
Ja...jestem całością składającą się z podświadomości, świadomości i nadświadomości.
Ja...jestem młody, pełen wigoru i radości.
Wypełnia mnie miłość.
Ja...jestem miłością.
Wzrasta moja energia życiowa.
Ja...rozgrzewam się energią słońca.
Ja...rozniecam ciepło w [imię upragnionej osoby]
Ja...jestem pełna energii i wewnętrznej mocy.
https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=709