07-10-2025, 14:47
https://i0.wp.com/www.ethanlazzerini.com...C300&ssl=1
Kryształy Nasienne Lemurii, znane również jako Kwarc Lemurii, są bardzo poszukiwane, ale często błędnie identyfikowane. Dowiedz się, czym są, jak zostały odkryte i jakie mają znaczenie. A także, jak rozpoznać PRAWDZIWY przedmiot w moim poradniku dla kupujących…
Odkrycie kryształów nasion lemurii
Powiedziano mi, że oryginalne Kryształy Nasion Lemurii zostały odkryte w górach w Brazylii na przełomie tysiącleci. Kryształy te były w większości z przezroczystego kwarcu, ale kilka było różowych. Wyróżniały się powierzchnią pokrytą prążkami (wytrawionymi liniami). Wszystkie kryształy były płasko osadzone w ziemi, bez przyczepienia do innych minerałów ani skał.
To odkrycie szybko stało się legendą i mogę wam tylko powiedzieć, jak usłyszałem tę historię. Widziałem zdjęcia sprzed około 10 lat, na których ktoś był w kopalniach i widać było warstwy kryształów w czerwonej ziemi.
Niektórzy twierdzili, że nie tylko zaprogramowano je informacjami z Lemurii, ale że zostały one również pochowane w Ziemi przez samych Lemurian.
Wieść o tych kryształach rozeszła się szybko i wkrótce dwie inne kopalnie w okolicy odnalazły kolejne, podobnie wyglądające kryształy. Z biegiem lat w innych miejscach na świecie zaczęto znajdować kryształy przypominające lemurskie nasiona. Były też inne kolory, na przykład złote lemurskie nasiona.
https://i0.wp.com/www.ethanlazzerini.com...C500&ssl=1
Rzadki różowy Kryształ Nasion lLmurii, prawdopodobnie pochodzący z oryginalnej kopalni. A także różdżka laserowa.
Lemura-co?
Uważa się, że Lemuria lub Mu była rajską wyspą, która niegdyś istniała na Oceanie Spokojnym. Wiedza ta dociera do nas z różnych kultur i tradycji Pacyfiku. Niektórzy twierdzą, że pochodzą od tych ludów. Historia ta zyskała dużą popularność wśród ezoterycznych pisarzy, tajnych stowarzyszeń i mediów na Zachodzie w XIX wieku.
W historii, która brzmi podobnie do Atlantydy, legendy głoszą, że Lemuria zatonęła pod falami. Jednak niektórzy jej mieszkańcy zdołali uciec w ostatniej chwili. Wiele osób uważa, że Lemurianie byli głęboko duchową i paranormalną kulturą plemienną. Jeśli nie wiesz, czy wierzysz w Lemurię, spróbuj spojrzeć na nią bardziej jako na symboliczną koncepcję lub rodzaj energii.
https://i0.wp.com/www.ethanlazzerini.com...C500&ssl=1
Kryształ Nasion Lemurii z Brazylii. Lekko zwężający się.
Właściwości i znaczenie Kryształów Nasion Lemurian:
To bardzo duchowe kryształy o wysokiej energii wibracji.
Lemuriańskie Kryształy Nasion niosą ze sobą lemuriańskie energie i historyczne informacje dla tych, którzy są powołani do pracy z nimi. Zakotwiczają światło i potężną energię, co czyni je użytecznymi w uzdrawianiu i wszelkiego rodzaju pracy duchowej.
Nasiona Lemurii oczyszczają i działają na czakrę korony i gwiazdy duszy. Więcej o czakrze gwiazdy duszy dowiesz się z mojej książki o czakrach . Te starożytne kryształy aktywują i łączą Cię ze wszystkimi wyższymi czakrami powyżej czakry korony. To czyni je dobrym kryształem dla osób podążających ścieżką duchową.
Lemurianie pomagają Ci nawiązać kontakt z Twoją najwyższą ścieżką i celem życiowym. Te kryształy niosą ze sobą wskazówki od Twojego jaśniejszego ja. Rezonują z uzdrowicielami i wspierają nauczycieli duchowych w ich misji. Odkryłam również, że Nasiona Lemurian są bardzo silne w moich kryształowych siatkach .