14-11-2025, 15:02
Witaj Pomarańczka
Pytanie: czy poradzę sobie w tej roli i we współpracy z tym zespołem?
9 monet - Tak, bardzo dobrze sobie poradzisz.
Raz że widzę cię jakbyś była stworzona do tej roli, dwa masz na planie mentalnym bardzo dobre założenia.
Rozumiesz, twoje pomysły osadzają się w materii, czyli to nie są mrzonki, a plany które generują pieniądze.
Tak że tutaj, zostałaś powołana do tej roli, bo ktoś musi cię widzieć tak jak Ja.
Czy powracająca koleżanka może w jakiś sposób mi zaszkodzić np. odbierając rolę/tematy?
XVIII Księżyc - Może próbować, ale nie odebrać robotę, a bardziej być znowu na topie.
Ma bardzo silny magnetyzm i to on sprawia że spełniane są jej oczekiwania.
Tylko że twoja rola chyba jej nie interesuje, pokazuje się, że ma dużo wyższe aspiracje.
Ale warto być czujnym, chociaż nie widać by łypała na to stanowisko.
Powodzenia i trzymam kciuki
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: czy poradzę sobie w tej roli i we współpracy z tym zespołem?
9 monet - Tak, bardzo dobrze sobie poradzisz.
Raz że widzę cię jakbyś była stworzona do tej roli, dwa masz na planie mentalnym bardzo dobre założenia.
Rozumiesz, twoje pomysły osadzają się w materii, czyli to nie są mrzonki, a plany które generują pieniądze.
Tak że tutaj, zostałaś powołana do tej roli, bo ktoś musi cię widzieć tak jak Ja.
Czy powracająca koleżanka może w jakiś sposób mi zaszkodzić np. odbierając rolę/tematy?
XVIII Księżyc - Może próbować, ale nie odebrać robotę, a bardziej być znowu na topie.
Ma bardzo silny magnetyzm i to on sprawia że spełniane są jej oczekiwania.
Tylko że twoja rola chyba jej nie interesuje, pokazuje się, że ma dużo wyższe aspiracje.
Ale warto być czujnym, chociaż nie widać by łypała na to stanowisko.
Powodzenia i trzymam kciuki

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."