20-11-2025, 17:57
(03-11-2025, 11:49)Hazar napisał(a): ZaświeciWitaj Hazar,![]()
To że jest trudno świadczy tylko o tym, że zdobywasz nowe doświadczenia. Przekładasz wyuczoną wiedzę na działania które czuje twoje ciało.
Ono zwyczajnie musi się w tym odnaleźć jak jajko w mące. Inaczej nie powstanie ciasto.
Nie skupiaj się na sobie, nie ma znaczenia, że ty niczego nie zobaczysz, czy nieświadomie pomniejszysz efekty swojej pracy.
Najważniejsze jest, że inni dostrzegą i doświadczą.
Do wszystkiego potrzebny jest czas i dopóki tego nie zrozumiesz będziesz niepotrzebnie narzekać i szukać negatywów.
Zwyczajnie daj sobie czas.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Poprosilam o pomoc w pracy odpowiednie osoby bo nie wytrzymalam, mam nadzieje ze tym sobie nie zaszkodzilam. Jednak widze ze managerka daje mi wiecej zmian niz powinnam miec niz mowi moj kontrakt, musze to sprawdzic bo nie chce byc wykorzystywana czy karana przez to ze prosze o wsparcie tam jako swieza po studiach. Mozesz sprawdzic czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie. Chcialabym dotrwac chociaz do nowego roku.
Zlozylam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy ktora jest jednym z managerow, czy dadza mi prace tam. Wydaje sie ze to jest dobry dom opieki i zarobki tez niezle....ale tak jakby nie bylo szans dla mnie.
a jak musze miec jakos nadzieje zeby dalej funcjonowac.
Dziekuje Blue