21-11-2025, 02:42
Witaj Blue
Pytania: Możesz sprawdzić czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie.
Paź Monet - Wsparcie powinnaś dostać, niewielkie ale takie że główkę podniesiesz do góry.
Ciesz się każdym przejawem dobrej woli, bo pokazuję się że świeżakom nie idzie się na rękę.
Złożyłam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy która jest jednym z managerow, czy dadzą mi prace tam?
Paź Buław - Coś zaproponują, ale to mogą być obiecanki, lub co najwyżej staż. Aczkolwiek jeśli do tego dojdzie to przyjmuj co dają, zabłyśniesz.
Jeśli cię zapamiętają to być może przełoży się to z dorywczej na stałą.
Bądź dobrej myśli
Wszystkiego dobrego Hazar
Pytania: Możesz sprawdzić czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie.
Paź Monet - Wsparcie powinnaś dostać, niewielkie ale takie że główkę podniesiesz do góry.
Ciesz się każdym przejawem dobrej woli, bo pokazuję się że świeżakom nie idzie się na rękę.
Złożyłam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy która jest jednym z managerow, czy dadzą mi prace tam?
Paź Buław - Coś zaproponują, ale to mogą być obiecanki, lub co najwyżej staż. Aczkolwiek jeśli do tego dojdzie to przyjmuj co dają, zabłyśniesz.
Jeśli cię zapamiętają to być może przełoży się to z dorywczej na stałą.
Bądź dobrej myśli

Wszystkiego dobrego Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."