Wczoraj, 23:59
Właściwości duchowe i korzyści z Jaspisu Picassa
Mediumizm
Jaspis Picassa wzmacnia mediumizm poprzez wyostrzenie intuicji i świadomości duchowej.
Jego uziemiająca energia pomaga połączyć się z wyższymi wymiarami, jednocześnie utrzymując silną więź z Ziemią.
Medytuj, trzymając go w dłoni, aby pozwolić jego energii otworzyć twoje kanały psychiczne i ułatwić komunikację ze światem duchowym.
Wewnętrzny spokój
Uspokajające wibracje Jaspisu Picassa sprzyjają wewnętrznemu spokojowi, równoważąc emocje i zachęcając do współczucia dla siebie.
Jego odżywcza energia może pomóc w stworzeniu poczucia spokoju, pozwalając uwolnić się od negatywnych myśli i cieszyć się spokojem.
Połóż go przy łóżku lub pod poduszką, aby zapewnić sobie spokojny sen i zwiększyć wewnętrzny spokój.
Terapia karmiczna
Jaspis Picassa wspomaga terapię karmiczną, pomagając uwolnić się od przeszłych traum i zrozumieć płynące z nich nauki.
Transformująca energia kamienia sprzyja rozwojowi osobistemu i uzdrowieniu, co czyni go doskonałym narzędziem do pracy nad problemami karmicznymi.
Medytuj z kamieniem, wizualizując uwolnienie się od przeszłych doświadczeń i doceniając płynącą z nich mądrość.
Możesz go również używać podczas regresji do poprzednich wcieleń.
Sława i fortuna
Jaspis Picassa może przyciągać pozytywną energię, przynosząc szansę na sławę i bogactwo.
Umieść go w kąciku domu lub biura przeznaczonym dla osób zamożnych (południowo-wschodnim) lub noś przy sobie jako talizman przyciągający sukces i dobrobyt .
Uziemienie energii duchowej
Silne powiązanie Jaspisu Picassa z żywiołem Ziemi czyni go doskonałym kamieniem do uziemienia energii duchowej.
Ten efekt uziemienia może pomóc w utrzymaniu zrównoważonej i stabilnej relacji między ciałem fizycznym a duchem, umożliwiając integrację duchowych spostrzeżeń z codziennym życiem.
Trzymaj kamień w dłoni lub połóż go przy stopach podczas medytacji, wyobrażając sobie połączenie pomiędzy swoim ciałem a Ziemią i przekazując energię duchową do swojego fizycznego bytu.
https://www.allcrystal.com/crystals/picasso-jasper/