11 godzin(y) temu
Cześć Hazar,
Dziękuję za ostatnie porady.
Zaczęłam pracę w firmie Wd i póki co jest okej. To praca całkowicie online. Więc niby wygodnie, dość wymagająca, ale czuję też trochę samotność no i raczej marne szanse na poznanie ludzi. Pierwszy miesiąc był na rozpoznanie
to był dobry pomysł żeby zacząć.
W międzyczasie dostałam drugą ofertę pracy w firmie Es. Od połowy stycznia. Wydaje się być bardziej stabilna. Ale to praca 100% w biurze na pełen etat. A ja mam problemy lędźwiowe więc nie wiem zwyczajnie jak to będzie.
W międzyczasie śniło mi się, że ani jedna ani druga. Że powinnam szukać dalej w jakiejś międzynarodowej firmie. Tylko że szukam od maja i nie znalazłam
więc średnio.
Czy mogłabyś podpowiedzieć mi zawodowo co widzisz dla mnie że jest najlepszym wyborem?
Bardzo dziękuję i ściskam Cię mocno!
Dziękuję za ostatnie porady.
Zaczęłam pracę w firmie Wd i póki co jest okej. To praca całkowicie online. Więc niby wygodnie, dość wymagająca, ale czuję też trochę samotność no i raczej marne szanse na poznanie ludzi. Pierwszy miesiąc był na rozpoznanie
to był dobry pomysł żeby zacząć. W międzyczasie dostałam drugą ofertę pracy w firmie Es. Od połowy stycznia. Wydaje się być bardziej stabilna. Ale to praca 100% w biurze na pełen etat. A ja mam problemy lędźwiowe więc nie wiem zwyczajnie jak to będzie.
W międzyczasie śniło mi się, że ani jedna ani druga. Że powinnam szukać dalej w jakiejś międzynarodowej firmie. Tylko że szukam od maja i nie znalazłam
więc średnio. Czy mogłabyś podpowiedzieć mi zawodowo co widzisz dla mnie że jest najlepszym wyborem?
Bardzo dziękuję i ściskam Cię mocno!