23-01-2026, 18:05
Witaj Michał
pytanie: Chyba napotkałem ścianę w swojej obecnej pracy.
V Papież -Ja bym powiedziała że stałeś się świadkiem objawienia, bo ta sieć jest wyjątkowo energetyczna. Dodatkowo naznaczona przepływem informacyjnym i to takim technologiczne dopiero "za jakiś czas" dostępnym dla użytkowników. Jeśli na coś napotkałeś, to na za małą moc obliczeniową, trzeba dołożyć pamięci.
Czy to jest dobry moment na zmianę?
XX Sąd Ostateczny - W sumie tak, ale trzeba by wrócić do tego co było. Tylko pamiętaj że ta jakość, też już jest taka jak "była".
Znana ale bez dreszczyku emocji. I może być ci za mało, po zmianie na co co kiedyś było.
Czy lepiej poczekać na rozwój wydarzeń?
pytanie: Chyba napotkałem ścianę w swojej obecnej pracy.
V Papież -Ja bym powiedziała że stałeś się świadkiem objawienia, bo ta sieć jest wyjątkowo energetyczna. Dodatkowo naznaczona przepływem informacyjnym i to takim technologiczne dopiero "za jakiś czas" dostępnym dla użytkowników. Jeśli na coś napotkałeś, to na za małą moc obliczeniową, trzeba dołożyć pamięci.
Czy to jest dobry moment na zmianę?
XX Sąd Ostateczny - W sumie tak, ale trzeba by wrócić do tego co było. Tylko pamiętaj że ta jakość, też już jest taka jak "była".
Znana ale bez dreszczyku emocji. I może być ci za mało, po zmianie na co co kiedyś było.
Czy lepiej poczekać na rozwój wydarzeń?
8 kielichów - Można poczekać, nogi pokazują się u ciebie niesprawne, więc lepiej włożyć wysiłek by je uruchomić zgodnie z ich naturą. Szczególnie że teraz zadziałają jak śruba okrętowa na wstecznym i wciągną cię z powrotem, tam skąd "wylazłeś"
Na razie możesz się wstrzymać, nie masz narzędzi by dalej iść. Przyglądnij się głównemu kanałowi informacyjnemu, temu z którego czerpie czterech. Możesz sporo się dowiedzieć, a jeszcze więcej wykorzystać dla siebie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."