11-02-2026, 01:38
O Obsydianie Golden Sheen
Obsydian Golden Sheen to potężny kamień związany z czakrami Gwiazdy Ziemi i Podstawy.
Jego kolor to efektowne połączenie złota i czerni, co czyni go wyjątkowym i pięknym dodatkiem do każdej kolekcji.
Kamień ten ułatwia transmutację cienia, integrując własne „cieniste ja” i przezwyciężając negatywne emocje, takie jak strach i niepewność.
Obsydian Golden Sheen to również silny środek oczyszczający pole auryczne, przenosząc wibracje na wyższy poziom.
Ogólnie rzecz biorąc, kamień ten jest doskonałym wyborem dla każdego, kto pragnie pogłębić swoją praktykę duchową i połączyć się ze swoim wewnętrznym „ja”.
Historia Obsydianu Golden Sheen
Historia Obsydianu o Złotym Połysku sięga czasów starożytnych.
Obsydian, ogólnie rzecz biorąc, był używany przez różne cywilizacje od tysięcy lat ze względu na swoją ostrość i trwałość, co czyni go idealnym materiałem do produkcji narzędzi i broni.
Jednak Obsydian o złotym połysku zyskał popularność przede wszystkim ze względu na swój unikalny wygląd i właściwości metafizyczne.
Starożytne kultury doceniały transformujące i ochronne właściwości tego kamienia, wykorzystując go w rytuałach i ceremoniach.
Do dziś Obsydian o złotym połysku jest wysoko ceniony ze względu na swoje duchowe znaczenie i walory estetyczne.
https://www.sagegoddess.com/library/gems...wGfvb5ZRyW