14-02-2026, 12:18
(08-02-2026, 12:03)Hazar napisał(a): Witaj Tajlania
Analiza:
1. Kontynuacja pracy online WF
As monet - Świetny potencjał, ale to dopiero powijaki. Trzeba by w to włożyć wiele lat, by efekty odbiły na planie materialnym. Jeśli masz czas to inwestuje ale to jest długofalowe.
2. Praca online na część etatu w IC
Rycerz Monet - Ten system jest nieszczelny i to właśnie na planie zarządzania zasobami. Możesz mieć wycieki. Czyli pomimo tego, że będziesz harować jak wól efektów nie będzie widać. Tak jakby wiadro było dziurawe, zanim doniesie połowa się wyleje. Nie że zamierzone, tylko po prostu takie jest to wiadro.
3. Praca w firmie D i mieszkać w mieście M
Królowa Buław - Bardzo dobra pozycja, pokazujesz się jak odpowiedni Człowiek na stanowisku stricte do zarządzania. Jest gustowna biżuteria więc zasoby by emanować bogactwem są dostępne. Zaś chłodny wzrok mówi, że to nie błyskotki, tylko twoje atrybuty.
4. Praca i pewnie mieszkać w mieście B
5 mieczy - Tu ciężki kawałek chleba, będziesz musiała walczyć o swoje, a to obedrze cię z godności, komfortu i empatii. Możliwe że będziesz musiała się zniżyć do brudnej i brutalnej walki o swoje, więc trzeba sobie zadać pytanie czy warto?
5. Mieszkać w mieście W
XVIII Księżyc - Tu jedyne co cię czeka to podglądanie jakiejś "piękności" w internetach. Nostalgia i tęsknota mogą być nieznośne gdy zapada mrok. I pomimo tego że jednocześnie tak blisko i tak daleko, nieustanie będziesz myśleć, że lepiej byłoby wszędzie niż tu gdzie jesteś
Trójka najlepiej, jedynka jeszcze pokazuje się w porządku, ale zależna od czasu.
Reszta jest nieszczelna, prawo które dominuje, to prawo pięści i jakieś niespełnione fantazje na dodatek.
Możesz sobie zestawić moją analizę z wiedzą świadomą którą posiadasz i wyciągnąć średnią.
Jeżeli w miarę się pokrywa to nie powinnaś mieć problemu z wyborem konkretnej ścieżki, tak by i zdrowie i finanse i podwaliny pod relacje uczuciową były jak najlepsze.
Cześć Hazar
Bardzo dziękuję za poświęcony czas. Ostatecznie opcję 1 odrzuciłam, balam się czy podołam zdrowotnie. Trochę mi żal i czuję niesmak do siebie, źle tez na to oni zareagowali. No ale trudno, póki co wybrałam opcję 3 i szukam dodatkoweych możliwości.
Bardzo dziękuję za poświęcony czas! Życzę cudownych walentynek