Wczoraj, 19:53
Witaj Blue
Pytanie: Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc?
9 pucharów - Wszystko stoi, na razie nigdzie się nie wybierasz, zresztą nie widzę żadnego nawet drgnienia. Jest za to upojenie i euforia.
Trochę wyglądasz jaki taki drink z opalizującymi drobinkami, cudownie cię ta hipnoza zmieszała, ale na razie nic poza tym.
Trzeba poczekać, aż się to ładnie wy-segmentuje żeby cokolwiek zobaczyć.
Ciesz się krążącymi cząsteczkami w krwioobiegu, jak twoja energia się ustabilizować to możemy zaglądnąć.
Na teraz jest "owocowy shake"
wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc?
9 pucharów - Wszystko stoi, na razie nigdzie się nie wybierasz, zresztą nie widzę żadnego nawet drgnienia. Jest za to upojenie i euforia.
Trochę wyglądasz jaki taki drink z opalizującymi drobinkami, cudownie cię ta hipnoza zmieszała, ale na razie nic poza tym.
Trzeba poczekać, aż się to ładnie wy-segmentuje żeby cokolwiek zobaczyć.
Ciesz się krążącymi cząsteczkami w krwioobiegu, jak twoja energia się ustabilizować to możemy zaglądnąć.
Na teraz jest "owocowy shake"
wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."