26-06-2026, 18:16
Witaj Tajlandia
Pytania:czy sprzedac to mieszkanie
VII Rydwan - Nie, pokazała się koniunktura, to nie jest dobry moment by pozbywać się aktyw.
- czy zostawic je (nie sprzedawac), ale wynajac
XIV Umierkowanie - Tu trzeba się dobrze z tym wynajmem zastanowić, wyważyć wszystkie za i przeciw. Rozwaga jest zalecana i spokój.
- czy mieszkac w nim z tym wspollokatorem (E.)?
Strażnik Talii - Bez odpowiedzi
- czy mieszkac sama zeby doprowadzic sie do rownowagi emocjonalnej?
8 buław - Również zasłona, a jedyne co widać to sama do równowagi też się nie doprowadzisz.
- czy wynajac je w calosci temu chlopakowi E.?
Paź monet - Z nim nie byłby by to zły pomysł, zarobić nie zarobisz, ale też nie stracisz.
Pokazuje się uczciwy, a to na wagę złota. Ta sytuacja pokazuje że zostawisz swój majątek w dobrych rękach.
kiedy przyjdzie dla mnie czas na partnera i dzieci?
II Kapłanka - Jak zostanie spełniona umowa, jak wywiążesz się z umów. Trzeba czekać cierpliwie jeśli nie wiesz z kim i na co się umówiłaś.
Czy bliżej mi do tego w miejscu P, w H czy w B?
P- 5 kielichów
H- 2 Miecze
B- Rycerz buław
Najbliżej jest w B przede wszystkim do nieplanowanego zbliżenia. P, za duży żal i smutek, a H zablokowana.
To jeszcze nie ten czas
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytania:czy sprzedac to mieszkanie
VII Rydwan - Nie, pokazała się koniunktura, to nie jest dobry moment by pozbywać się aktyw.
- czy zostawic je (nie sprzedawac), ale wynajac
XIV Umierkowanie - Tu trzeba się dobrze z tym wynajmem zastanowić, wyważyć wszystkie za i przeciw. Rozwaga jest zalecana i spokój.
- czy mieszkac w nim z tym wspollokatorem (E.)?
Strażnik Talii - Bez odpowiedzi
- czy mieszkac sama zeby doprowadzic sie do rownowagi emocjonalnej?
8 buław - Również zasłona, a jedyne co widać to sama do równowagi też się nie doprowadzisz.
- czy wynajac je w calosci temu chlopakowi E.?
Paź monet - Z nim nie byłby by to zły pomysł, zarobić nie zarobisz, ale też nie stracisz.
Pokazuje się uczciwy, a to na wagę złota. Ta sytuacja pokazuje że zostawisz swój majątek w dobrych rękach.
kiedy przyjdzie dla mnie czas na partnera i dzieci?
II Kapłanka - Jak zostanie spełniona umowa, jak wywiążesz się z umów. Trzeba czekać cierpliwie jeśli nie wiesz z kim i na co się umówiłaś.
Czy bliżej mi do tego w miejscu P, w H czy w B?
P- 5 kielichów
H- 2 Miecze
B- Rycerz buław
Najbliżej jest w B przede wszystkim do nieplanowanego zbliżenia. P, za duży żal i smutek, a H zablokowana.
To jeszcze nie ten czas
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."