12-07-2026, 08:23
Witaj An_9
Pytanie: Czy widać do końca tego roku pojawienie się mężczyzny z którym połączy mnie coś głębszego?
8 buław - Nie widać, patrzę jakbym stała za gęstym metalowym płotem.
Jest blokada jak zasieka i nic nie widzę.
Co zrobić aby zwiększyć szanse na poznanie takiej osoby?
XI Sprawiedliwość - Teraz to już nawet widzę jak nie widzę
.
Na karcie mam dwie postacie które mają metalowe hełmy zakrywające oczodoły wraz z nosem. Czyli nawet mam zablokowane prze-czucie w tym pytaniu, a co dopiero wzrok.
An_9 nie przejdzie to pytanie w żadnej formie. Strażnik Tali odciął wszystkie ścieżki do tego węzła.
Zajmij sie na razie czymś innym, albo czekaj jak na niespodziankę. U mnie ten rozdział twojego życia na razie jest odcięty.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Czy widać do końca tego roku pojawienie się mężczyzny z którym połączy mnie coś głębszego?
8 buław - Nie widać, patrzę jakbym stała za gęstym metalowym płotem.
Jest blokada jak zasieka i nic nie widzę.
Co zrobić aby zwiększyć szanse na poznanie takiej osoby?
XI Sprawiedliwość - Teraz to już nawet widzę jak nie widzę
. Na karcie mam dwie postacie które mają metalowe hełmy zakrywające oczodoły wraz z nosem. Czyli nawet mam zablokowane prze-czucie w tym pytaniu, a co dopiero wzrok.
An_9 nie przejdzie to pytanie w żadnej formie. Strażnik Tali odciął wszystkie ścieżki do tego węzła.
Zajmij sie na razie czymś innym, albo czekaj jak na niespodziankę. U mnie ten rozdział twojego życia na razie jest odcięty.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."