Wczoraj, 09:12
Karty same wypadły
Poproszę odpowiedź kart czy uda mi się sprzedać moje mieszkanie w bliskim czasie? w ciągu roku
Król Monet - Powinnaś sprzedać i to za dobre pieniądze czyli są już kupce na to mieszkanie.
Czy to obejrzane mieszkanie może być moje?
Król Buław, XII Wisielec, 2 Kielichy - Również na Tak.
Jest charyzma która doprowadzi do kupna, koszty mogą być trochę obciążające, bo pojawią się nieplanowane wydatki, co wydłuży ścielenie gniazdka w czasie, ale finalnie jest wsparcie i współpraca z Partnerem, więc inwestycja ukończy się z sukcesem.
Same superlatywy. Jak będą małe trudności, to nie trzeba się martwić, będą i znikną
Jakaś Hosssa się pokazuje w Twoim Życiu. Korzystaj!
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Poproszę odpowiedź kart czy uda mi się sprzedać moje mieszkanie w bliskim czasie? w ciągu roku
Król Monet - Powinnaś sprzedać i to za dobre pieniądze czyli są już kupce na to mieszkanie.
Czy to obejrzane mieszkanie może być moje?
Król Buław, XII Wisielec, 2 Kielichy - Również na Tak.
Jest charyzma która doprowadzi do kupna, koszty mogą być trochę obciążające, bo pojawią się nieplanowane wydatki, co wydłuży ścielenie gniazdka w czasie, ale finalnie jest wsparcie i współpraca z Partnerem, więc inwestycja ukończy się z sukcesem.
Same superlatywy. Jak będą małe trudności, to nie trzeba się martwić, będą i znikną
Jakaś Hosssa się pokazuje w Twoim Życiu. Korzystaj!
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."