Portret Balladyny

Tak, w mym domu rodzinnym tak było , rodzice niby byli a tak jak by ich nie było... i nie są mi tak bliscy sercu jak moja babcia która mnie "wychowała" Jak wracam do swego rodzinnego miasta nie sypiam w domu a u babci .. Kiedy zniszczyli mi pokój aby powiększyć swój zrobiło mi się bardzo przykro , nie uzgodnili tego z mą osobą stwierdzili "i tak tu nie sypiasz / mieszkasz" . Przyjaźnie tak, mam ich wiele i dbam o nie bardzo , są to osoby na które mogę liczyć zawsze nawet o 1 w nocy !Jestem silna bo wczesne dzieciństwo mnie tak ukształtowało . Co do dorosłości to zobaczymy ale wiem że mam swoje cele . Posiadam wiele fobie np. brzydzą się myszy . Jestem nerwowa i nadpobudliwa .Co do lęku przed lataniem nie mam takiego co do wyjazdów zagranicę też nie ... wyjechałam 2 lata temu do Holandii aby sobie udowodnić że sobie poradzę w pracy , pracowałam przy różach , pojechałam tam sama bez nikogo znajomego i odnalazłam się w tym świecie .Fakt nowinki techniczne to nie moja mocna strona . Tak, jestem bardzo świadoma swej urody i seksualności. Kariera i pieniądze są ważne .Wiesz ja ludzi przyciągam jak magnes ... i wielokrotnie to słyszałam. Sztuka jest mi bliska, wiele razy slyszlam że mam dobry gust do ubierania się i powinnam zająć się stylizacją
Łatwo i szybko ufam ludziom ... A ludzie mnie tak odbierają jako silną kobietę a w życiu jestem mediatorem .

JESTEŚ WSPANIAŁA !! Buźki Buźki DZIĘKUJĘ CI BARDZO !!!!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości