21-08-2026, 19:56
Witaj Parwati
Pytania: Dlaczego on mnie w ogóle zaprosił?
VI Kochankowie - Spodobałaś mu się, liczył na spotkanie intymne.
Jak mnie odebrał na spotkaniu?
8 buław - Jak wolnego wielokrotnego strzelca, założył że, również nie będziesz mieć nic przeciwko.
Jaką on jest osobą?
4 monety - Skrytą i chroniącą swoje zasoby. W relacje inwestuje tyle ile musi, a wręcz szuka oszczędności.
Czy będziemy jeszcze mieli jakiś kontakt w ciągu powiedzmy najbliższych trzech miesięcy?
2 buławy - Zależy, być może się wstrzymasz, bo będziesz mieć teraz ciężki orzech do zgryzienia.
Ale przynajmniej podejmiesz decyzje opartą o analizę nie emocje.
Jeśli szybki seks, to tak, ale po nim on szybko się odetnie. Trzeba mieć to na uwadze, jeśli w planach jest angaż.
Odebrał cię w taki sposób, w jaki postrzega kobiety, nie szuka bratniej duszy, a tylko doświadczenia i na razie chce go zdobyć jak najwięcej.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytania: Dlaczego on mnie w ogóle zaprosił?
VI Kochankowie - Spodobałaś mu się, liczył na spotkanie intymne.
Jak mnie odebrał na spotkaniu?
8 buław - Jak wolnego wielokrotnego strzelca, założył że, również nie będziesz mieć nic przeciwko.
Jaką on jest osobą?
4 monety - Skrytą i chroniącą swoje zasoby. W relacje inwestuje tyle ile musi, a wręcz szuka oszczędności.
Czy będziemy jeszcze mieli jakiś kontakt w ciągu powiedzmy najbliższych trzech miesięcy?
2 buławy - Zależy, być może się wstrzymasz, bo będziesz mieć teraz ciężki orzech do zgryzienia.
Ale przynajmniej podejmiesz decyzje opartą o analizę nie emocje.
Jeśli szybki seks, to tak, ale po nim on szybko się odetnie. Trzeba mieć to na uwadze, jeśli w planach jest angaż.
Odebrał cię w taki sposób, w jaki postrzega kobiety, nie szuka bratniej duszy, a tylko doświadczenia i na razie chce go zdobyć jak najwięcej.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."