20-09-2026, 18:30
Witaj EmPi
Pytania:Czy uda mi się zerwać ten łańcuch?
XXI Świat - Tak bez problemu, pokazało się że ta relacja już definitywnie się kończy.
Czy sytuacja się rozwiąże pozytywnie dla mnie?
XIII Śmierć - Tak, ale w takim sensie ostatecznym, odejdzie "to" wreszcie i przestaniesz się karmić płonną Nadzieję. Finalnie mega pozytywnie, chociaż bardzo boleśnie.
Co powinnam zrobić żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim?
XVI Wieża - Nie dać się złamać, choćby miał ci "połamać nogi".
Nabierz wielki haust powietrza i trzymaj jak "wciśnie ci głowę po wodę". To już końcówka, za niedługo będziesz wolna.
EmPi, jeszcze trochę trzeba wytrzymać, ale już ładnie wszystko puszcza. Każdy nowy dzień przybliża cię do Spokoju.
Za niedługo będziesz wolna.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytania:Czy uda mi się zerwać ten łańcuch?
XXI Świat - Tak bez problemu, pokazało się że ta relacja już definitywnie się kończy.
Czy sytuacja się rozwiąże pozytywnie dla mnie?
XIII Śmierć - Tak, ale w takim sensie ostatecznym, odejdzie "to" wreszcie i przestaniesz się karmić płonną Nadzieję. Finalnie mega pozytywnie, chociaż bardzo boleśnie.
Co powinnam zrobić żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim?
XVI Wieża - Nie dać się złamać, choćby miał ci "połamać nogi".
Nabierz wielki haust powietrza i trzymaj jak "wciśnie ci głowę po wodę". To już końcówka, za niedługo będziesz wolna.
EmPi, jeszcze trochę trzeba wytrzymać, ale już ładnie wszystko puszcza. Każdy nowy dzień przybliża cię do Spokoju.
Za niedługo będziesz wolna.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."