05-10-2026, 20:26
Tajlandia
Pytanie: Czy lepiej po prostu wynająć obecne czy zamienić na takie w podobnej cenie w dzielnicy obok i też wynająć?
wynająć - Paź buław - Dobra opcja, żadnych zysków ani strat, ot zerowy bilans.
zamienić - Królowa Kielichów - Jeszcze lepsza, dobrze na na Ciebie wpłynie, ale spokoju nie zaznasz, coś będzie i tak go zakłócać.
I nawet powiem ci dlaczego.
Dla ciebie nic nie będzie dobre, bo zafiksowałaś się na punkcie pytań.
Jakbyś tylko mogła zobaczyć jak patrzycie na mnie z tych kart i pazik i królowa ma identyczny wzrok chociaz obrabowanie gałki ocznej jest inne, to patrzycie na mnie identycznie. Normalnie ten sam wzrok.
Nic prócz tego patrzenia nie wybija się z karty.
Musisz zdecydować sama, każda opcja jest dobra, tylko ty nie jesteś z żadnej zadowolona.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Czy lepiej po prostu wynająć obecne czy zamienić na takie w podobnej cenie w dzielnicy obok i też wynająć?
wynająć - Paź buław - Dobra opcja, żadnych zysków ani strat, ot zerowy bilans.
zamienić - Królowa Kielichów - Jeszcze lepsza, dobrze na na Ciebie wpłynie, ale spokoju nie zaznasz, coś będzie i tak go zakłócać.
I nawet powiem ci dlaczego.
Dla ciebie nic nie będzie dobre, bo zafiksowałaś się na punkcie pytań.
Jakbyś tylko mogła zobaczyć jak patrzycie na mnie z tych kart i pazik i królowa ma identyczny wzrok chociaz obrabowanie gałki ocznej jest inne, to patrzycie na mnie identycznie. Normalnie ten sam wzrok.
Nic prócz tego patrzenia nie wybija się z karty.
Musisz zdecydować sama, każda opcja jest dobra, tylko ty nie jesteś z żadnej zadowolona.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."