12-05-2012, 17:17
Dzieciństwo w samotności,szybko trzeba było dorosnąć,matka ponad wszystko stawiała partnera niż własne dzieci.Wiek średni jak i świadomość-nie skupiać się za bardzo na sobie,doceniać swoją kobiecość,również być dobrą matką.Wiek dojrzały-trzeba zacząć wszystko od nowa,albo upłynie beztrosko ha bądź urodzi się dzieciątko. Pustelnik jako lęki -strach przed samotnoscią,kapleksy zwiazane z niska samooceną.Nad świadomość -Ukryte talenty wyczytałam na forum ze mogą być związane z aranżacją wnętrz,ale to mi w ogóle nie pasuje.Misja-rozwijać się duchowo,mieć szacunek do osób starszych,poznawać dawne kultury tradycji.Dary to nie Wisielec a Diabeł-ludzie ci zostali obdarzeni brakiem leku przed trudnymi zadaniami,są urodziwi,posiadają dużo energii ,która może realizować się na wielu poziomach np.mogą zajmować sie bioenergoterapia,posiadają dar uzdrawiania.,9,10,11,15,17,18nie wiem nie doczytałam.12)Harmonia psychiczna-kontakt z przyroda ,wyjazdy na siew ,do lasu i pomaganie innym. Utrzymywanie dobrych kontaktów z matką,oraz zajmowanie się wiedza tajemna.14)Widzę się jako osoba surowa i wymagająca.15)Inni postrzegają mnie jako aktywną z energia,wybuchową,mówiącą co myśli i przez to mogą się trochę mnie bać.
Jeżeli jest ktoś chętny i mógłby coś dodać to Bardzo proszę
Jeżeli jest ktoś chętny i mógłby coś dodać to Bardzo proszę