Portret Balladyny

Zagadka napisał(a):Miruś, pięknie to wszystko opisałaś, ale w ramach nauki chciałabym trochę podpytać, jak to odczytujecie.
Weźmy ten fragment. Na podstawie jakich kart wysnuwa się takie wnioski?

Mysle ,ze ,ze różnie bywało w Twoim domu rodzinnym - tu, jak sądzę zaznacza się działanie Koła Fortuny
Wydawać by się mogło ,ze dom solidny i bezpieczny - tu nie wiem, z której karty
ze rodzice lub opiekunowie ,bardzo silni ,stateczni z zasadami - tu nie wiem
potrafili pokazac ,otworzyć Cie na "swiat ",,ale chyba nie do końca - tu nie wiem
gdyż brak ich fizycznie przy Tobie - tu nie wiem
Ty jako dziecko raczej spokojnie znosiłaś tę zmiennosc i szybko potrafiłaś przystosowac się do nowych sytuacji .Chyba nie mialas wyjścia - Koło Fortuny

Zagadko!
Strasznie trudno mi jest to wytłumaczyć .Patrze na portret i mam takie skojarzenia ,To jest taki błysk.Tak jak z ta mysza.Zobaczyłam ja fizycznie i to biała Lol ,ale nie napisałam o tym.Jeśli znamy znaczenie kart to juz sobie radzimy.Ja się dopiero uczę .Nie znam tych połączeń .Alicja na zajęciach powiedziała ,ze należy patrzeć na karty, ktore stoją obok ,ze trzeba kombinować .To kombinuję .Lol
X XI IV
XXI XV
XIV
Skąd wiemy ,ze nie ma przy niej rodziców ,otoz brak ich na 1 i 2 pozycji .Nie ma tam II III IV ,Na pierwszych jest X XI.Pierwsza pozycja to dzieciństwo i młodość,Na trzeciej jest IV Obok sa karty XXI XV XI X stąd moje skojarzenia ,że silni XI,stateczni ,z zasadami ,bezpieczny IV potrafili otworzyć na Swiat XXI ,ale nie do konca XV
Zapewne Rani i Gosia wytłumaczyły by to lepiej one sa specjalistami od portretu.Ja jestem początkującą wiedźmą i się dopiero uczę , ciesze się ,że mogę robić portrety ,bo w ten sposób nabieram doświadczeni.Nie ukrywam,ze sprawia mi ogromnął radość trafność mojej interpretacji. Rotfl Rotfl Lol
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości