29-05-2012, 13:28
Cytat:Swoją drogą moja wibracja duszy to 5 a realizacja duszy to 7.W takim razie twoja dusza pragnie zmian , przygód , podrózy , to potrzeba ruchu i potrzeba wolnosci i działanie po najmiejszej lini oporu .
Realizacja 7 mówi , ze lubisz przebywac w samotnosci i wszystko analizowac i mozesz zastanawiac się nad snsem istnienia .
Jako 8 z Drogi zycia, jak i cele zyciowe 4/13 - bedziesz dązyła do osiagniecia jak największego sukcesu w sprawach materialnych , jednak potrzeba jest cierpliwosci i konczenia tego co się zaczeło , bo mozesz cos zacząc , a potem zastanawiac sie na co mi to i po co .
Cytat:Sądziłam, że skoro wszyscy w rodzinie mamy liczby z 2 to może stąd trudności...ale wygląda na to że wszystko pokręciłam.NIE wiem o jakich trudnosciach mówisz ? ale jezeli chodzi ci o relacje rodzinne to beda cie bolały wszelkie nieporozumienia , poniewaz masz z klucza wcielenia 6- a to jest odpowiedzialnośc wobec rodziny , wiec bedziesz dazyła do harmonii i do utrzymania rodziny , poniewaz to jest dla ciebie wazne.