Jak w praktyce zachowuje się III Cesarzowa?

miriam napisał(a):Chyba zapominamy o tym, ze archetypy to jest nasza zbiorowa świadomość . Ja jestem ze starej szkoły z racji wieku hahah i dla mnie Archetypowa kapłanka to myślenie o seksie i wyobraźnia , ale zero aktywności , żeby spełnić. Czytając karty Tarota dobrze jest patrzeć również na nie pod kontem numerologicznym , astrologicznym , archetypowym , bo to jest jedna całość. Nie twierdze , ze Wasze spojrzenie na karty jest złe. Każdy z nas wypracował swój własny odczyt kart który się sprawdza , ale warto patrzeć na obrazki i postrzegać wszystkie symbole. Tak jak pisałam już Cesarzowa to Wenus . Dla niej ważna jest realizacja seksualna . Nie interesuje jej życie z mężczyzna , który nie zaspakaja jej potrzeb . Ona pragnie czułości , dotyku ,ciepła adoracji . I również potrafi to dać swojemu partnerowi. Oczywiście może być próżna, lubi być podziwiana. Większość pięknych kobiet , modelek to 3 numerologiczne , a więc Cesarzowe. Buźki

Jestem laikiem,ale również podpisuję się pod tym. Moje spojrzenie na Arcykapłanke i Cesarzową również jest podobneUśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości