Purpura

Libra22 napisał(a):A czy jest ktoś na tym forum, kto jeszcze pamięta albo słucha [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRxwEYVuGB92g3khE3EIpx...4MM3numP0B]

Jajjjj...Libra....przypomnialas mi nasze klasowe dyskoteki w Liceum(1970-74). Ja co prawda wtedy sie taka muzyka nie interesowalam, bo spiewalam wtedy w "zespole bitowym" w kosciele, ale pamietam te muzyke wlasnie z tych klasowych doscotek... Muza ...Matko ! to byly czasy...! Zbyszek, pamietasz ???.... Rotfl

morfeusz napisał(a):hehehe Kasha nie ma dobrej ani złej odpowiedzi, to tylko takie zaproszenie do dyskusji.
Ja z filmu nie pamiętam koloru purpurowego z ich dzieciństwa, ale w scenie spotkania po latach z siostrą i dziećmi cała ta trójka ubrana była w zwiewne, ciemne purpurowe ubrania, wtedy ten kolor pojawia się po raz pierwszy i ostatni.

O...! nie...! uprosciles to , morfeusz ..! Zły Wnerw Tak sie film zaczyna i tak sie konczy(pierwsza i ostatnia scena)...akcja rozgrywa sie na tle ogromnego pola z purpurowymi kwiatami. Ubrania , owszem , tez, ale one biegaly wsrod tych kwiatow jak byly malymi dziewczynkami i wsrod tych kwiatow sie spotkaly po wielu latach. ! Zobacz sobie trailer. Figielek
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości