Horoskop ślubu

Nie wiem, ktora osoba jest ktorej plci. Ale w ukladzie tej osoby w srodeczku, tam jest taki uklad Ksiezyc, Mars i Jowisz w Raku - i to w 8mym domu - chodz ja uzywam innego systemu domow z reguly. Ksiezyc w raku u siebie, moze dawac duza emocjonalnosc, ale tutaj jest ten 8my dom. Taki uklad moze pokazywac osobe, ktora emocje wyraza introwertycznie lub tez poprzez typowo "skorpionie" cechy, tutaj energia ta jest "wsparta" Marsowa, i "powiekszona" energia Jowisza. Tutaj moze zachodzic jakas potrzeba kontroli drugiej osoby, tudziez wyrazanie emocji poprzez seks. Poniewaz nie wiem, czy to facet czy babka, moze byc tutaj inne odbicie. Dodatkowo to jesty ulozone na domu 5tym drugiej osoby; wiec znow zabawowo. Dodatkowo ma Wenus we Lwie, wiec raczej widzi albo zwiazki dosyc zabawowo, albo tego chce od swojej partnerki.
Z kolei u drugiej osoby na Ksiezycu jest Uran, a raczej Uran na ksiezycu w 10 domu, i z kolei w skorpionie. Znow emocje takie z jednej strony glebokie i seksualne ale z drugiej strony przy Uranie beda one plynne, niestale, wybuchaly a za chwile gasly.

Widzi mi sie to jako zwiazek dwoch osob; dosyc emocjonalnie wybuchowych. I mocno oparty na tym aby dobrze sie ze soba bawic. Nie wiem na ile taki uklad sie sprawdzilby w malzenstwie, mieszkaniu razem.

Moge sie oczywiscie mylic, ale musza sie zastanowic na ile taki uklad jest dla nich wygodny Uśmiech

Troszke ciezko mi sie czyta z tego horoskopu i nie widac tranzytow; ale nie wiem; dla mnie brakuje tutaj stalosci, co nie znaczy ze nie moga byc razem w zwiazku czy ze bedzie rozwod (Zobacz jeszcze czy Uran albo Pluton robi jakies tranzyty).
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości