04-06-2012, 17:06
Maly fakt ktory chcialbym z wami sie podzielic jest taki ze za nim znalazlem nasze Wilekie forum wyslalem maila do pewnej wrozki z pytaniem o przeszlosc i czy to sie moze zdazyc w przyszlosci.odp jej byla za ta osoba o ktora pytalem jest mozliwe ze sie spotkamy ale i tak nic z tego nie bedzie ale za to poznam kogos z kim bede mial corke( mam corke ale rzstalem sie z partnerka)ale mial byc to odlegly czas.
Nastepna zecz jest taka ze po jakim sczasie znalazlem DT( nie pamietam jaki to byl okres) ale zadalem to samo pytanie tutaj i odpowiedziala mi Rudalila z dokladnoscia co do milimetra bo tak zeczywiscie bylo.,a tez mam kogos poznac z zatracenie w sexualnosci jakos tak( i tak bylo z moja ex szalenstwa luzkowe itp.)
CZy te dwie odpowiedzi mozna jakos ze soba powiazac.
Nastepna zecz jest taka ze po jakim sczasie znalazlem DT( nie pamietam jaki to byl okres) ale zadalem to samo pytanie tutaj i odpowiedziala mi Rudalila z dokladnoscia co do milimetra bo tak zeczywiscie bylo.,a tez mam kogos poznac z zatracenie w sexualnosci jakos tak( i tak bylo z moja ex szalenstwa luzkowe itp.)
CZy te dwie odpowiedzi mozna jakos ze soba powiazac.