Wątek zamknięty

Co świadczy o zakładaniu rodziny?

podaj datę urodzenia , bo jej nie widzę , ale tak jak napisałam , a to ile ci pozostało to trzeba wyliczyc , dane , które podają zródła są ogólnikowe.
Nie wiem dlaczego piszesz , że zostało ci rok do 28 lat jak jestes jak piszesz w piramidzie 2/11
to IPZ bys miała do 34 roku zycia.
Poza tym PZ6 - TO liczba odpowiedzialnosci wobec rodziny i dązenie do jej załozenia , ale poniewaz masz cykl 4- to daje ograniczenia i te twoje dązenia idą tak jakby pod górke okupione pracą i tu potrzeba cierpliwosci i ukierunkowania się na jakis cel , ale jeszcze ta 11 z DZ daje ci sporo emocji w zyciu i twoje wizjonierskie projekty stają się nierealne , gdyz byjasz w obłokach i brak ci poczucia rzeczywistosci.Masz ogromną intuicję i masz ją wykorzystać do pozytywnych celów , a nie do manipoluwania innymi i zaspokojenia swoich ambitnych celów często egoistycznych.
Masz tez w swojej piramidzie liczbe karmiczną 4/13- co daje ograniczenia i wszystko idzie jak po grudzie , potrzeba cierpliwosci i wytrwałosci inaczej, pytasz o rozwód tak ta liczba daje zaczynanie od nowa.
Dzieci z numerologii nigdzie nie wyczytałam , ani nie znalazłam , mogę jedynie powiedziec , ale to nie na 100% , ze mozesz miec dzieci tej samej płci.
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości