21-06-2012, 07:31
Kilka lat temu byłam u Pani która dodatkowo zajmuje się wróżeniem z kart cygańskich i wtedy jej wróżba mi się sprawdziła w 80%. Gdy znowu byłam na zakręcie życiowym wybrałam się do niej ponownie i właściwie powtórzyła mi to samo co te kilka lat wcześniej. Zastanawiałam się czy czasem nie ma jakiejś określonej "przepowiedni" i każdemu to samo mówi no ale wcześniejsza wróżba spełniła się prawie cała. Poszłam 2 miesiące później od wizyty u 1 Pani do takiej starszej kobiety która wróżyła chyba z tarota i to co mi powiedziała różniło się od tamtej diametralnie kilka rzeczy o których mi powiedziała było trafne ale jeśli chodzi o resztę to zarówno jak i u 1 tak i u 2 jeszcze się nie wydarzyło. Pytanie brzmi której Pani wierzyć? Może obie powiedziały częściową prawdę nie ukrywam że po wizycie u tej starszej Pani byłam załamana takie rzeczy co mi powiedziała dosłownie mnie wystraszyły i właściwie za wiele to mi nie powiedziała i ta wróżba była strasznie chaotyczna nie wiedziałam po niej które jej słowa do czego przypasować. Co Wy o tym sądzicie??