Wampiryzm energetyczny

Hmm.. tak przeczytałam ten artykuł i jakby się uprzeć to każdy człowiek posiada któreś z wymienionych cech ALE myślę, że wampirem energetycznym (emocjonalnym) można nazwa kogoś kto ma naprawdę nasilone te cechy. Bo ogólnie uważam, że każdy z nas czasami na chwilę, gdy ma gorszy dzień może się chwilowo wcielić w takiego wampira, jednak myślę, że to nie jest groźne i gdy ta osoba poczuje się lepiej wtedy włącza swój własny system regeneracyjny i nie "jedzie" na czyimś zasileniu.

Wiem, że u mnie w domu mój ojciec jest takim wampirem energetycznym. Co prawda ja studiuje w innym mieście, ale często muszę wracać do domu na święta, czy coś załatwić, wakacje....i w efekcie często bywam w domu. To już naturalne, że unikam jego obecności, gdy wchodzi do pokoju ja wychodzę, idę do ogrodu on przychodzi i na dodatek gdy tylko zaczyna coś mówić to samą krytykę i poprawianie mnie. Wiadomo człowiek ma zakodowane pewne zachowania i gdy byłam mała po prostu MUSIAŁAM sie go słuchać, dlatego teraz bardzo trudno jest odeprzeć ten atak. Faktem jest, że za każdym razem gdy przyjeżdżam do domu czuję się wypompowana, co innego gdy nie ma go w domu - wtedy czuję się wolna, generalnie 'tchniona zyciem' i jakoś łatwo mi się za wszystko zabrać.

Działa on na wszytskich niekorzystnie jedank zauwazyłam, ze najbardziej odczuwam to ja (a może jestem najbardziej uwrażliwiona na jakiekolwiek energie w moim otoczeniu). czasami nawet gdy mijam go na schodach czuję jak przechodzi przez mnie zimny prąd i chce jak najszybciej przejść, a on tak jakby na złość specjalnie zwalnia.. Próbowalam wiele razy wizualizować ,że odcinam się energetycznie , tarcze itp. ale te ataki sa tak silne, że i tak mnie to dopada..

Moim zdaniem jedynym wyjściem w takiej sytuacji jest tylko odcięcie sie od takiej osoby (a to przykre , bo powiedzmy z resztą rodziny chcesz mięc kontakt..), albo miec tzw. 'twardą d**ę' niewrażliwą, jak skała która nie dopuści , aby ktoś wyssał AŻ TAK DUŻO tej energii.

ps: ma ktoś może więcej danych nt wampira sexualnego??
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości