Purpura

morfeusz napisał(a):Uwielbiam te cukierki! Kiedyś była wersja kwaśnych (sour), ciekawe czy jeszcze są?
A pewnie nawet jadłam ostatnio
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcThT9U3VqQjSk-J5vtNI-l...4gakfFWNvS]
ale jak juz jestesmy w tym temacie, choc może wątek nie ten Dokucza to i tak WAM smaka narobię Dokucza Morfi mogę? Prosi Buziak
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQvtPSuFdHYPqM2siPMTW4...6yQ_BDeD_Q][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQUt38XjqmSdMgyUtNU1ZB...VP1lp87GZg][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTs6D62yiytuomsQVE6-he...xJwsQ40ZPQ][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQM_y4sURFwvnfhJBJOfO6...GD-eNtIQrQ][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSWlZO3Ncw5zCnnUCDLb8H...XtC_h_bs5g][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQW72gEAfv6QSO4Q_wuNwb...L1BA3YFrTg][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcStEqnDskpuVJrWqTVMtIJ...KFu2EDmjhY][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcS7u7pV9tIIkN2YDxAByrZ...5X_nkTyuuA][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTAi8I3f8lLnSDDmOVhtzo...n95JcZAG5g][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRB8QCExHqv-94O0GCRgsP...MAGkvy1LvZ][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQuG7r0a3HVnxscv2Dt04m...ixT9_W0bh9]
Mniam Mniam Mniam
nie przegięłam Zawstydzony może troszku Figielek ale Morfeuszku musiałam Rotfl Kwiatek Buziak
Dla Ciebie
[Obrazek: serce_purpurowe_z_roza.gif]
i jeszcze na osłodę
[Obrazek: roze3.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości