22-01-2013, 07:28
Jesli to migrenowka,
to polecam kapiel w solance.
bardzo pomaga.
Bierzesz dwie garscie soli kuchennej albo morskiej, nie kosmetycznej!!
Wrzucasz do wanny, jesli wanna jest bardziej napelniona - wiecej - te dwie garscie to tak na 10-15 litrow wody.
Sam mialem straszne bóle migrenowe, że aż mnie dzwigało, ale na szczescie nie doszlo do az takiej manifestacji.
Ale wystarczyło mrugniecie swiatla, czy jakis mocniejszy zapach, czy nagla zmiana polozenia glowy, czy dzwiek,
a mnie sie prawie wlaczaly torsje z bólu.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Pomogly mi wlasnie te solankowe kapiele,
po kapieli (w niej sie normalnie myjesz), splukujesz z ciala i wlosow solanke, ciepla woda (najlepiej i najwygodniej prysznicem).
Wazne by cale cialo zanurzyc, by bylo obmyte.
(sól rozpuszcza syfy energetyczne, ale tez rozgrzewa, dobrze dziala na ból, i raczej nie podraznia skory).
jezeli masz sucha skore, mozesz po takiej kapieli sie czyms nabalsamowac
Mam nadzieje ze pomoze
to polecam kapiel w solance.
bardzo pomaga.
Bierzesz dwie garscie soli kuchennej albo morskiej, nie kosmetycznej!!
Wrzucasz do wanny, jesli wanna jest bardziej napelniona - wiecej - te dwie garscie to tak na 10-15 litrow wody.
Sam mialem straszne bóle migrenowe, że aż mnie dzwigało, ale na szczescie nie doszlo do az takiej manifestacji.
Ale wystarczyło mrugniecie swiatla, czy jakis mocniejszy zapach, czy nagla zmiana polozenia glowy, czy dzwiek,
a mnie sie prawie wlaczaly torsje z bólu.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Pomogly mi wlasnie te solankowe kapiele,
po kapieli (w niej sie normalnie myjesz), splukujesz z ciala i wlosow solanke, ciepla woda (najlepiej i najwygodniej prysznicem).
Wazne by cale cialo zanurzyc, by bylo obmyte.
(sól rozpuszcza syfy energetyczne, ale tez rozgrzewa, dobrze dziala na ból, i raczej nie podraznia skory).
jezeli masz sucha skore, mozesz po takiej kapieli sie czyms nabalsamowac
Mam nadzieje ze pomoze
Karty to podpowiedz, nie wyrocznia.