11-08-2012, 14:23
Twój sen, Miriam, może symbolizować zamarzające uczucia, emocje. Zamknięte serce, brak miłości. Postawienie bariery między świadomością a nieświadomością (potocznie nazywaną podświadomością).
1. Co sen mówi o Miriam? - 7 Denarów
2. Jaką radę daje? Król Mieczy
3. Przed czym ostrzega? - Koło Fortuny
Karty pokazują, że zatrzymałaś się, a może nawet jesteś w martwym punkcie. Próby przyspieszania napotykają na opór. To czas oczekiwania, cierpliwości i szacowania. Pewnie jest Ci potrzebny, bo Król Mieczy radzi, żeby skupić się na chłodnej ocenie faktów, a emocje odłożyć na bok. Koło Fortuny ostrzega, żeby nie walczyć z losem. Wszystko jest po coś. Często po jakimś czasie okazuje się, że to, co wydawało nam się tragedią trudną do przeżycia, staje się dobrodziejstwem, a ktoś, kto sprawił przykrość - oddał nam przysługę .
miriam napisał(a):Chciałam zobaczyć co karty powiedzą o moim śnie . Niestety strażniczka po przełożeniu mi wyszła . Nic nowego przecież.Wyciągnęłam 3 karty na Twój sen. Crystal Vision Tarot:
1. Co sen mówi o Miriam? - 7 Denarów
2. Jaką radę daje? Król Mieczy
3. Przed czym ostrzega? - Koło Fortuny
Karty pokazują, że zatrzymałaś się, a może nawet jesteś w martwym punkcie. Próby przyspieszania napotykają na opór. To czas oczekiwania, cierpliwości i szacowania. Pewnie jest Ci potrzebny, bo Król Mieczy radzi, żeby skupić się na chłodnej ocenie faktów, a emocje odłożyć na bok. Koło Fortuny ostrzega, żeby nie walczyć z losem. Wszystko jest po coś. Często po jakimś czasie okazuje się, że to, co wydawało nam się tragedią trudną do przeżycia, staje się dobrodziejstwem, a ktoś, kto sprawił przykrość - oddał nam przysługę .