Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

Cytat dnia:
Wszystko zostało wymyślone z wyjątkiem tego, jak żyć.

Jean-Paul Sartre

Cytat:rudalilaMiriamku, 2 mieczy to dla mnie scierani(walka) dwoch przeciwnych sil. Przestan byc w wiecznych rozterkach, nie rob niczego wbrew sobie, bo nikomu, nawet tobie nie przyniesie satysfakcji to co zrobilas.
Cytat:RaniAle fajnie opisujesz ...czyta sie super!

Dzięki,a już myślałam,ze nikt do mnie nie zajrzy.[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcR7O64F59vFO6lcOs6ZirJ...1uHEBsVKHC]

Jeśli ktoś z Was dziś ma doła to życzę ,aby ten obrazek sprawił ,by  dół był troche płytszy,A najlepiej, żeby całkiem go zakopać. Lol  Lol
Często zadaje sobie pytanie czy mężczyźni muszą być w swoim myśleniu tacy logiczni?Dlaczego tak cięzko im myśleć abstrakcyjnie ,czy tworczo.?No chyba ,ze te zdjęcie poniżej przedstawia twórcze myślenie Lol .Dziś nie spałam całą noc ,czekałam na ważna dla mnie wiadomość,Wystarczyło wysłać SMS.Kobieta w takiej sytuacji wysyłala by go co godzinę i informowała co sie dzieje no ,a chłop poinformował mnie dokładnie o godz,12.06.Pokazałam mu jęzor .Swinia dzika ,żmija podstępna.
Wczoraj wyciągnęłam karty na tę sytuację 5 mieczy 7 buław,3 mieczy .Znając swoja ręke do kart  miałam podstawy ,by sie martwić.Jak myślicie?Co te karty mi powiedziały?

[Obrazek: I036-9666fa2-S2.jpg]

Miłego dzionka wiedźmy i wiedźminy Lol  Lol
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości