Wątek zamknięty

Lenormand (mała talia) - wyciągnę karty w ramach ćwiczeń

.
Boo222
Z całego serca życzę Ci aby moje karty się sprawdziły Uśmiech

FairyWitch
Dlaczego FairyWitch przestała stawiać karty?
27 List + 1 Jeździec + 6 Chmury + 31 Słońce
Dowiedziałaś się czegoś, otrzymałaś wiadomość, może nawet ściągnełaś na siebie jakąś energię, która przyblokowała Twoje energie, Twoją witalność (patrząc na Twoje zdjęcie podwieszone tu na Forum, poczułam duży ucisk w gardle; może poproś którąś z doświadczonych Forumowiczek o przekaz Reiki albo przekaz bioenergoterapeutyczny?....)

Co FW powinna zrobić żeby znowu zacząć stawiać karty?
35 Kotwica + 20 Ogród + 12 Ptaki + 19 Wieża
Ten zestaw kart odbieram jako radę aby zmienić miejsce, otoczenie; przerzucić ciężar obowiązków, uwagę jaką im poświęcasz z jednego obszaru na inny. Musisz też pozbyć się ludzi którzy Cię obgadują (nie sensie ich fizycznej likwidacji), bo to też są energie które mogą Cię blokować. Postaraj się również zlikwidować nadmierne stresy i własne gonitwy myśli; spędzaj ze soba więcej czasu ale nie zamykaj się we własnej skorupie - raczej na spokojnie zastanawiaj się czego chcesz, pragniesz, potrzebujesz; takie dogadanie się z samą sobą.

A teraz pytanie najtrudniejsze, czyli Kiedy?
wyciągnęłam kartę 6 Chmury, która kojarzy mi się z jesienią oraz z problemami depresyjnymi, tak więc wrócę do kart powyżej - najpierw musisz poradzić sobie ze stresem i problemami z niego wynikłymi.
Może po prostu odpocznij od kart, nie myśl intensywnie, z bólem i żalem "dlaczego nie mogę odczytywać kart tak jak kiedyś?" i zajmij się rozwiązaniem wiszących nad Tobą zaległych spraw.
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości