Wątek zamknięty

Lenormand (mała talia) - wyciągnę karty w ramach ćwiczeń

Peciak napisał(a):na pobyt RudejLili w Indonezji we wrześniu

33 Klucz + 35 Kotwica + 19 Wieża = 15 Niedźwiedź

podsumy
32 Ksieżyc 18 Pies 16 Gwiazdy
14 Lis 34 Ryby
12 Ptaki

Spodoba Ci się miejsce zakwaterowania, powinno też się trafić towarzystwo dobrane do Ciebie pod względem duchowym, mentalnym; zawrzesz nowe satysfakcjonujące znajomości i ogólnie wyjazd będzie dla Ciebie korzystny, odpoczniesz, nabierzesz sił, będzie również czas i miejsce na odpoczynek psychiczny.
Uważaj jedynie na wydawanie gotówki (a zwłaszcza na kieszonkowców) i na płyny, które będziesz piła.
l:

Oklaski ...Powiedz mi Peciak które to były karty na wydawanie gotówki ?
Już zrobiłam straszna glupotę ! Zapłacilam frycowe ! Krzyk Ponieważ nie lubię się poruszać nigdzie bez gotówki w walucie danego kraju, zamówiłam w moim banku "troche"(q..wa!!! Zły ) indonezyjskich rupii, bez wcześniejszego sprawdzenia przelicznika . Wieczorem siadłam na internet i dalej ! sprawdzać czy sie bardzo oszukałam czy tylko troche, wiedząc,że banki nie mają najlepszego przelicznika. Niestety...wyszło, że sporo bardzo ! sie oszukalam.... Zły ... Wnerw ..... Beczy Myślałam, że mnie szlag trafi w tym banku, ale już nic nie mogłam odkręcić.... Bezradny Boi się
Niestety, Peciak....powiadamiam cię o mojej smutnej weryfikacji..... Załamka Beczy
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości