Warsztat 79 Bronkowy misz-masz

1. Pod koniec zeszłego roku pomogłam mojej siostrze w ...... Księżyc, Rycerz denarów, 9 denarów - pierwsza teza to: twoja siostra pogubiła się, straciła wenę twórczą, nie wyrobiła się w czasie remontu mieszkania, dekoracji wnętrza, ruszyłaś z pomocą i dobrze się to zakończyło. Druga wersja to: widzę też tu dużo powietrza, więc przypuszczam, że być może pomogłaś jej, kiedy była noc, wieczór, z zepsutym autem na drodze, może musiałyście się udać gdzieś pod osłoną nocy, w tajemnicy np. po jakieś zwierzę ?? (na każdej z tych moich kart jest jakieś zwierzątko talia Tarot Snów), może pomagałaś złapać jakiegoś ptaszka Uśmiech
2. Mój brat całe pieniądze ze swojej komunii przeznaczył na....... Paż Mieczy, 5 kielichów, As mieczy - miał to już zaplanowane, motywacją jego zachowania była więż rodzinna i przyjacielska, kupił coś, co nie było dla niego przeznaczone, dla kogoś z rodziny lub jego najbliższego przyjaciela, taka wielka szlachetność. Było to może coś dla nowego członka rodziny lub rowerek, jakaś droga zabawka dla kogoś o wiele młodszego od niego.
3.Przez ostatnie 2 lata trenowałam..... 2 kielichów, 5 buław, Cesarz - trenowałaś, ćwiczyłaś coś delikatnego, ulotnego aczkolwiek wymagającego siły i wytrwałości, celem twoim było umocnienie własnych wartości, umiejętności. Stawiam na taniec w grupie, zespole, bieganie, wioślarstwo,
4. W mojej sypialni jest coś co nieraz wystraszyło mnie w środku nocy, ta rzecz to........ 6 denarów, 6 mieczy, 3 buław - stary zegar, obraz przedstawiający jakąś postać w masce lub jakaś egzotyczna maska, stara roleta w oknie, coś co daje światło, ale nie za duże, jak żyrandol czy lampka nocna, może nie światło, a ciepło więc jakiś piecyk?
5. Dokładnie 15 lat temu na juwenaliach wydarzyło się coś ważnego w życiu mojej rodziny, a było to.... 2 denarów, Kapłanka, As buław - wymagało to dodatkowej pracy, jest to owiane tajemnicą i za razem daje siłę do walki z przeciwnościami losu, powiem tylko tyle, że nie było to przyjemne dla nikogo z was, były "ofiary" obym jak zwykle się myliła i sama zastanawiam się dlaczego tak widzę te karty,
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości