Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

Cytat dnia:

Wystarczy gest, słowo, by zranić tak boleśnie, zniszczyć szansę, cienką nić porozumienia.
— Barbara Rosiek
Pamiętnik narkomanki

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcT5GQK1PX8IsogIPuCbBYB...x4LQ5m9dTA]
M Dziedzic
Sciężka
Jestem w kropce
Czy wiesz w kórej...?
Z radością i smutkiem się zmagam
Sama, pod osłoną nocy
Emocje rozechwiane
Jak huśtawka na wietrze
I nie wiem doprawdy
W którą stronę mam pojść
Poprowadź mnie proszę ścieżką zieloną
Tam, gdzie znajdę swoje miejsce
Poprowadź...
...bo sama już błądzić nie chcę...

miriam napisał(a):Pustelnik zapowiada , dzień na przemyśleniach ,w samotności,w zadumie,z dystansem od codziennych spraw .7 denarów powinnam uzbroić się w cierpliwość,mam byc konsekwentna w swoim działaniu.Czego nie robić ?.Sprawiedliwość .Nie wdawać się w żadne spory.Nie oceniac siebie i innych.

Pustelnik bez zmian ,7 denarów co robić ?Spędziłam ten dzień leniwie. .Zrobiłam jedynie obiad i poszłam na basen..Czego nie robić Sprawiedliwość ?Karta ostrzegała mnie Czego mam nie robić ?Niestety nie posłuchałam jej ,co prawda nie wdałam się w zaden spór ,jedynie wyraziłam swoje zdanie ,ale to spowodowało ,ze dzień mój zakończył się bardzo niemiło.Można powiedzieć ,ze pewnym odcięciem.

Dlaczego najlepiej wychodzi ranienie bliskich nam osób?,Czy właśnie w ten sposób podświadomie chcemy ukarać samych siebie ,przeciez po chwili sami bardzo cierpimy od zadanego im bólu..Więc dlaczego to robimy jeśli jesteśmy tego świadomi?

Na jutro wyciagnełam :Cesarzowa .Co robic 2 denarów.Czego nie robić?10 denarów.
Zapowiada się niezły dzień .Będę radosna i usmiechnięta.Mam u siebie wnuczkę może wybiorę się z nia jutro na wycieczkę.Może jutrzejszy mój dzień będzie przebiegał na zdrowym egoizmie.Zaspokoję własne potrzeby i pragnienia ,po to bym mogła lepiej i mądrzej pomoc w samorealizacji innym .Co robić? Dobra minę do złej gry . Status quo zostanie zachowane . Lol Czego nie robić? 10 denarów Czy mam jutro trzymac się od rodziny z daleka? :o
Co o tym sądzicie?

Miłych snów. Rotfl
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości