09-04-2011, 01:29
Cytat dnia:
Wystarczy gest, słowo, by zranić tak boleśnie, zniszczyć szansę, cienką nić porozumienia.
— Barbara Rosiek
Pamiętnik narkomanki
M Dziedzic
Sciężka
Jestem w kropce
Czy wiesz w kórej...?
Z radością i smutkiem się zmagam
Sama, pod osłoną nocy
Emocje rozechwiane
Jak huśtawka na wietrze
I nie wiem doprawdy
W którą stronę mam pojść
Poprowadź mnie proszę ścieżką zieloną
Tam, gdzie znajdę swoje miejsce
Poprowadź...
...bo sama już błądzić nie chcę...
Pustelnik bez zmian ,7 denarów co robić ?Spędziłam ten dzień leniwie. .Zrobiłam jedynie obiad i poszłam na basen..Czego nie robić Sprawiedliwość ?Karta ostrzegała mnie Czego mam nie robić ?Niestety nie posłuchałam jej ,co prawda nie wdałam się w zaden spór ,jedynie wyraziłam swoje zdanie ,ale to spowodowało ,ze dzień mój zakończył się bardzo niemiło.Można powiedzieć ,ze pewnym odcięciem.
Dlaczego najlepiej wychodzi ranienie bliskich nam osób?,Czy właśnie w ten sposób podświadomie chcemy ukarać samych siebie ,przeciez po chwili sami bardzo cierpimy od zadanego im bólu..Więc dlaczego to robimy jeśli jesteśmy tego świadomi?
Na jutro wyciagnełam :Cesarzowa .Co robic 2 denarów.Czego nie robić?10 denarów.
Zapowiada się niezły dzień .Będę radosna i usmiechnięta.Mam u siebie wnuczkę może wybiorę się z nia jutro na wycieczkę.Może jutrzejszy mój dzień będzie przebiegał na zdrowym egoizmie.Zaspokoję własne potrzeby i pragnienia ,po to bym mogła lepiej i mądrzej pomoc w samorealizacji innym .Co robić? Dobra minę do złej gry . Status quo zostanie zachowane . Czego nie robić? 10 denarów Czy mam jutro trzymac się od rodziny z daleka? :o
Co o tym sądzicie?
Miłych snów.
Wystarczy gest, słowo, by zranić tak boleśnie, zniszczyć szansę, cienką nić porozumienia.
— Barbara Rosiek
Pamiętnik narkomanki
M Dziedzic
Sciężka
Jestem w kropce
Czy wiesz w kórej...?
Z radością i smutkiem się zmagam
Sama, pod osłoną nocy
Emocje rozechwiane
Jak huśtawka na wietrze
I nie wiem doprawdy
W którą stronę mam pojść
Poprowadź mnie proszę ścieżką zieloną
Tam, gdzie znajdę swoje miejsce
Poprowadź...
...bo sama już błądzić nie chcę...
miriam napisał(a):Pustelnik zapowiada , dzień na przemyśleniach ,w samotności,w zadumie,z dystansem od codziennych spraw .7 denarów powinnam uzbroić się w cierpliwość,mam byc konsekwentna w swoim działaniu.Czego nie robić ?.Sprawiedliwość .Nie wdawać się w żadne spory.Nie oceniac siebie i innych.
Pustelnik bez zmian ,7 denarów co robić ?Spędziłam ten dzień leniwie. .Zrobiłam jedynie obiad i poszłam na basen..Czego nie robić Sprawiedliwość ?Karta ostrzegała mnie Czego mam nie robić ?Niestety nie posłuchałam jej ,co prawda nie wdałam się w zaden spór ,jedynie wyraziłam swoje zdanie ,ale to spowodowało ,ze dzień mój zakończył się bardzo niemiło.Można powiedzieć ,ze pewnym odcięciem.
Dlaczego najlepiej wychodzi ranienie bliskich nam osób?,Czy właśnie w ten sposób podświadomie chcemy ukarać samych siebie ,przeciez po chwili sami bardzo cierpimy od zadanego im bólu..Więc dlaczego to robimy jeśli jesteśmy tego świadomi?
Na jutro wyciagnełam :Cesarzowa .Co robic 2 denarów.Czego nie robić?10 denarów.
Zapowiada się niezły dzień .Będę radosna i usmiechnięta.Mam u siebie wnuczkę może wybiorę się z nia jutro na wycieczkę.Może jutrzejszy mój dzień będzie przebiegał na zdrowym egoizmie.Zaspokoję własne potrzeby i pragnienia ,po to bym mogła lepiej i mądrzej pomoc w samorealizacji innym .Co robić? Dobra minę do złej gry . Status quo zostanie zachowane . Czego nie robić? 10 denarów Czy mam jutro trzymac się od rodziny z daleka? :o
Co o tym sądzicie?
Miłych snów.