03-09-2012, 21:08
Zib napisał(a):jesli chodzi o nauke to pewnie bedzie grupa chetnych szkoda by bylo te watki na wysypKiki-Zmora napisał(a):Jednakże już teraz informuję, że aktualnie moja znajomość Portretu i Tarota opiera się na książkach Chrzanowskiej oraz Banzhafa, a doświadczenie dopiero nabywam.To może połącz to co wiesz z różnych źródeł i jako pierwszy opracuj niniejszy wątek o poz. 7
Zrób sobie proszę kopię, o ile jeszcze jej nie masz, bo może być przydatna jako wstępny materiał. Dotychczasowa lista będzie chwilowo niedostępna na forum, na czas edytowania i pracy nad nią.
Swoją drogą ciekawy jestem jak wiele osób jest zainteresowanych wspólną pracą nad portretem, nad jego nauką i zechce dołożyć swoje przemyślenia. Jeśli będą chętni to otworzę na próbę osobny dział na interpretację kart na pozysji 7. Dokleję wtedy wątek z listą postów i odnośnikami do nich na temat każej karty.
fajnie by bylo gdyby doswiadczone wrozki daly cos od siebie a my poczatkujace w tym temacie mogly sie czegos nauczyc . na marginesie -przepraszam ze sie w ogole w to wtracam ale mi osobiscie bardzo na tym zalezy