10-04-2011, 12:59
roentgen czyli prześwietlenie delikwenta :mrgreen:
dorzucę taki króciuteńki rozkładzik, który jest idealny w pytaniach o relacje na krótkie terminy.... tydzień, 2 tyg, mies...
Jakie działania podejmie on do mnie x1
Jakie działania podejme ja do niego x1
Co z tego wyniknie? x3
Jeśli idzie o rtg i tajną kieszeń to ja osobiscie unikałabym stawiania ich na relacje, które są jeszcze zupełnie niezdefiniowane, na świezo poznanych, bo to moim zdaniem bez sensu, ktoś z kim zamieniłyśmy zaledwie parę słów ma w zandarzu i w ukryciu własciwie wszystko, dobre są natomiast na dłużej trwające związki :mrgreen:
dorzucę taki króciuteńki rozkładzik, który jest idealny w pytaniach o relacje na krótkie terminy.... tydzień, 2 tyg, mies...
Jakie działania podejmie on do mnie x1
Jakie działania podejme ja do niego x1
Co z tego wyniknie? x3
Jeśli idzie o rtg i tajną kieszeń to ja osobiscie unikałabym stawiania ich na relacje, które są jeszcze zupełnie niezdefiniowane, na świezo poznanych, bo to moim zdaniem bez sensu, ktoś z kim zamieniłyśmy zaledwie parę słów ma w zandarzu i w ukryciu własciwie wszystko, dobre są natomiast na dłużej trwające związki :mrgreen:
Jestem okazem zdrowia, jestem szczęśliwa, mam satysfakcjonującą dochodową pracę, mam nadmiar pieniędzy własnych, moje dzieci są zdrowe i swietnie się uczą, mają doskonałe perspektywy, jestem w związku, który daje mi satysfakcję, wszyscy moi bliscy są szczęśliwi i pełni zdrowia :mrgreen: