Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

Cytat dnia:
Ciesz się każdą chwilą, abyś potem nigdy nie żałował, że utraciłeś młodość.
— Paulo Coelho
Piąta Góra

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSwfPKYthLK6tXna8POeo-...lHK1eoTUxQ]
Młodość nie ma wieku
Jest nieśmiertelność w człowieku
dziecinna naiwna i taka... pełna wiary...
buduje mosty ponad rzeczywistością
przechadza się po parku cudownej nadziei
pod wierzbami płacze gdy przystanie
cieszy się wolnością z ptakami w locie
o stopień jest nad śmiercią
sama kwiaty życia w bukiety układa

Jest młodość w człowieku
nienasycona popędliwa i taka... wciąż uparta...
nieuchwytna jak w okresie dojrzewania
zagląda do ptasich gniazd
zraniona gniewa się jak oszukane dziecko
w piasku buduje zamki wymyślne
i siebie daje innej młodości

Nie zdobywa lat kto jest dzieckiem w duchu
Wiecznie młody jest źródłem
światłem
życiem
miriam napisał(a):Karty na jutroJęzykaź denarów,Co robić? 7 mieczy.Czego nie robić Pustelnik
Dzień spedzę na pogłębianiu swojej wiedzy ,ogólnie nauka .Co robic?7 mieczy. Mam być przebiegła ostrożna ,dmuchac na zimno?Czy przekonywać do swoich racji?Czego nie robić Pustelnik. Nie izolować się.
Karta dnia Paź denarów .Dzień spędziłam na pisaniu umów i ofert odpisywałam na emile.Co robić?Byłam przebiega ,dmuchałam na zimno .Opłaciło się Lol Pustelnik.Nie medytowałam ,nie zastanawiałam się nad sensem życia ,nie izolowałam się od ludzi.Dzień był udany.

[Obrazek: Major08.jpg][Obrazek: Wands06.jpg][Obrazek: Major20.jpg]
Na dzis mam Siłę.6 buław i Zmartwychwstanie
Fiu fiu jakie ładne karty wyciągnęłam .Chyba dlatego ,że chłop na parę dni wyjeżdża. Lol Chata wolna będzie.Siła- aura dnia zapowiada się niczego sobie.To radosc ,witalność ,namiętność pasja charyzma.6 buław posprzątam i ustroje chałupę święta przeciez idą ,a może impreze mała zrobię ,np kolacje ze świecami LolMusze sie tylko zastanowic kogo na nia zaproszę. Oczko lub sama się wybiorę do kogoś .Dawno tego nie robiłam.Czego nie robić Zmartwychwstanie nie rozdrapywać ran ,nie rozwiązywać żadnych problemów,nie forsować się .
Co wy na to?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://goosiann.wrzuta.pl/audio/8Q2aoxKVxDF/maciej_silski_-_gdy_umiera_dzien">http://goosiann.wrzuta.pl/audio/8Q2aoxK ... iera_dzien</a><!-- m -->
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości